Son mesajımı atıyorum yarın görüşürüzbugün en az 10 tane sınır yemişimdir bekliyorum geçiyor
Son mesajımı atıyorum yarın görüşürüzbugün en az 10 tane sınır yemişimdir bekliyorum geçiyor
görüşürüz de konuyla çok alakasız şeyler yazıyoruz şuan umarım cezası yoktur.Son mesajımı atıyorum yarın görüşürüz![]()
ayn öylegörüşürüz de konuyla çok alakasız şeyler yazıyoruz şuan umarım cezası yoktur.
seçkin üye alabiliyo mu hileyi süper olman gerekmiyo mu sen nasıl aldınknk genelde herkes immoya kadar gelmiş immodan sonra ban yemeyen de var yiyende var immo da kal bence satarsın hesabı
seçkin alamaz süper üye olmalısın. süper üye için +600 mesaj ve forumda +60 gün üye olman lazım benim mesaj sayım 600 e yakınseçkin üyes
knk seçkin üye alabiliyo mu hileyi süper olman gerekmiyo mu sen nasıl aldın
knk kullananlar immortal a kadar gelmişler valla ban konusunda sorun yokbenim de banım var mesaj sayım da az zaten. bu hile çok güzele benziyor. 5 tane hesap açıp sırayla oynayacağım. yeter ki ban olmasın.
Süper gerekiyoseçkin üyes
seçkin üye alabiliyo mu hileyi süper olman gerekmiyo mu sen nasıl aldın
aynen okudum. benim immo falan derdim yok. çok ezik kalıyorum bu oyunda. bak steam pubg de ya da diğer pubg de hile olmadan da süper oynarım ama bu oyunda yapamıyorum.seçkin alamaz süper üye olmalısın. süper üye için +600 mesaj ve forumda +60 gün üye olman lazım benim mesaj sayım 600 e yakın
knk kullananlar immortal a kadar gelmişler valla ban konusunda sorun yok
kanka insanlar smurf kastıkları için düşük ranklar eziliyo senle alakası yok yaniaynen okudum. benim immo falan derdim yok. çok ezik kalıyorum bu oyunda. bak steam pubg de ya da diğer pubg de hile olmadan da süper oynarım ama bu oyunda yapamıyorum.
saol kardeşim. gerçekten hani bir oyunda bu kadar çaresiz kalmışımdır yani o derece. sırf bu yüzden bu hiileyi kullanmak istiyorumkanka insanlar smurf kastıkları için düşük ranklar eziliyo senle alakası yok yani
Aynı durumdayız millet egosunu tatmin etmek için smurf açıp düşük rankları vuruyosaol kardeşim. gerçekten hani bir oyunda bu kadar çaresiz kalmışımdır yani o derece. sırf bu yüzden bu hiileyi kullanmak istiyorum
hesabın 3 senelik ama 600 mesajın olması lazımbenim hesabım oldukça eski diye hatırlıyorum ama şimdi hileyi indirebilmek için kaç mesaj atmış olmam gerekecek onu bilmiyorum daha doğrusu anlayamadım
knk hilenin undetected kalması için yapılan birşey gayette güzel ve yerinde olmuşbiz indiremiyoruz kii bize yazık değil mi :S
öylede bizlerde insanız bea bizlerinde hakkı değilmiknk hilenin undetected kalması için yapılan birşey gayette güzel ve yerinde olmuş
knk valorant hileleri genelde ücret karşılığı satılır böylesiye bir hileyi bedavaya verecekler değilöylede bizlerde insanız bea bizlerinde hakkı değilmi![]()
gayet yeterli ne uçuk ne az600 yorum neymiş yav
3ay sonra o bilgisayardan girersin fakat o hesapla oynuyamazsın.knk 3 ay sonra kalkıyor mu