Onaylı Üye
Ban yeme süresi ne bunun?
ne kadar çok rapor yersen o kadar erken ban yersin. hilede sorun yok. tüm iş senin oynamanda bitiyor.Ban yeme süresi ne bunun?
reisim sakin ol takma boş yorumları sizi bilen biliyor hile de bal gibi böyle ilgili oldgunuz için herzaman teşekkür ediyorum bu hizmeti sundugunuz için ayrı teşekkür ediyorum <3Beyni olup düşünebilen bir varlık süper üye olayının saçma olmadığını, aksine süper üyelik gereksinimi olmazsa hilenin çıktığı ilk gün fix yiyeceğini anlar. Ama dediğim gibi, beyni olan. Söpör öyö ölönö ködör föx yöyöcök. Aynen kardeş ekim 2020 den beri fix yemeyen hile sen süper üye olana kadar fix yiyecek.
God damn any tips? Got banned using trigger once don't wanna make the same mistake twice
2 ayını tamamlamadan kullanamzsın.Siteye iki aydır üye olman gerekiyor.peki süper üye için bi süre gerekiyor mu çünkü ben her gün mesaj yazıp deneyeceğim
Yes it is safe for now.Dword is safe ???
2 ayını tamamlamadan kullanamzsın.Siteye iki aydır üye olman gerekiyor.
600 comments and you have to be a member of the site for 2 monthshow to get i super member ship
Post automatically merged:
whare i can message
Evet kullanıyorum.Artık kulaklık ihtiyacım kalmadı.Tek sorun karşıyada gelince anlıyosun ve fazla hırslı oynuyosun.Çok adam vuruncada aşırı belli oluyoranladım sen hileyi kullanıyormusun peki
anladımEvet kullanıyorum.Artık kulaklık ihtiyacım kalmadı.Tek sorun karşıyada gelince anlıyosun ve fazla hırslı oynuyosun.Çok adam vuruncada aşırı belli oluyor.
5 yıldır üyesin. her gün siteye girip 1 tane yorum yapsaydın keşke boş boş konuşacağına.Süper üye ne ya keşke bira daha düşük yapsaydınız onaylı felan