Dword Vip Hack 6.6 ile bir sorum var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm beyler ben win 7 ultimate 64 bit kullanıyorum ama 6.4 ve 6.5 dword hack çalışmadı 6.6 çalışırmı ? bi yardım edin

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
kardeşim sorunun cevabı tam bende bak kardeşim http://oyun.tamindir.com/directx/ bu linktekini indir kur sorun kökten hallolur merak etme virüs yok en güzel indirme sitesi zaten indir kur sorun hallolur :) yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :D :)

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
kardeş bende kruluyduda gene indirim ben bende kurulu ama gene açılmıyodu ama şey ola bilirmi bnm bilgiseyar güncelleştirmelerinin hiç birini günçelleştirmedim o yüzden eksik bişi olabilirmi ?

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
valla kurdum ama çalışırmı bilmiyorum ama ben genede şu güncelleştirmeleri yapim belki ondan dolayı olmaya bilir tavsiyen içinde sağol kardeşim :D

Üye
10 HİZMET YILI
ÇÖZÜM : Kardeşim idm den attıktan sonra idm yi tamamen kapat görev yöneticisindende tekrar dene ilk yaptığında girmiyor
Directx le Alakası Yok GİBİ :D

Üye
10 HİZMET YILI
al ve tab tuşuna bas oyun acılma ekranı gelirken anında bas xgode bittikten sonra ekran acılınca hemen alt tab yapıp aşşa al sorunun kökden cözülür :)

Üye
10 HİZMET YILI
Bak kardeşim tamam yazısı geldıgınde tamam'a tıkla sonra xgncode dolarken tekrar yönetici olarak idmyi ac olur ben suan kullanıyorum? yardımcı olduysam ne mutlu bana :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...