Dword Vip Hack 6.6 ile bir sorum var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm beyler ben win 7 ultimate 64 bit kullanıyorum ama 6.4 ve 6.5 dword hack çalışmadı 6.6 çalışırmı ? bi yardım edin

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
kardeşim sorunun cevabı tam bende bak kardeşim http://oyun.tamindir.com/directx/ bu linktekini indir kur sorun kökten hallolur merak etme virüs yok en güzel indirme sitesi zaten indir kur sorun hallolur yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
kardeş bende kruluyduda gene indirim ben bende kurulu ama gene açılmıyodu ama şey ola bilirmi bnm bilgiseyar güncelleştirmelerinin hiç birini günçelleştirmedim o yüzden eksik bişi olabilirmi ?

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
valla kurdum ama çalışırmı bilmiyorum ama ben genede şu güncelleştirmeleri yapim belki ondan dolayı olmaya bilir tavsiyen içinde sağol kardeşim

Üye
10 HİZMET YILI
ÇÖZÜM : Kardeşim idm den attıktan sonra idm yi tamamen kapat görev yöneticisindende tekrar dene ilk yaptığında girmiyor
Directx le Alakası Yok GİBİ

Üye
10 HİZMET YILI
al ve tab tuşuna bas oyun acılma ekranı gelirken anında bas xgode bittikten sonra ekran acılınca hemen alt tab yapıp aşşa al sorunun kökden cözülür

Üye
10 HİZMET YILI
Bak kardeşim tamam yazısı geldıgınde tamam'a tıkla sonra xgncode dolarken tekrar yönetici olarak idmyi ac olur ben suan kullanıyorum? yardımcı olduysam ne mutlu bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...