Dword Vip Hack 6.9.8 Setup Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Beyler Öncelikle Selamun Aleykum
PC'ım İşletim Sistemi Win10
Setupu yönetici çalıştırıyorum fakat bişey olmuyor setupun açılmıs halini bi atabilirmisiniz ???

Üye
9 HİZMET YILI
yeşil olmuyorların çözümü: reklama tıkladıktan sonra gelen memoryhackers sayfasının başında bulunan memoryhackers yazına tıklayarak sayfayı yeniden yükleyin yeşil olur.

thanatos' Alıntı:
yeşil olmuyorların çözümü:    tıkladıktan sonra gelen memoryhackers sayfasının başında bulunan memoryhackers yazına tıklayarak sayfayı yeniden yükleyin yeşil olur.

reklama tıkladıkdan sonra diye yazdım ama  rekla yazısı çıkmıyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
ByAlqueS' Alıntı:
USTA  BEN   TIKLIYORUM YENI BI MEMORYHACKERS SAYFASI ACILMIYOR NEDENSE
GOOGLE CROME ve INTERNET EXPLORER her ıkısınıde sıfırla ayrıca VPN tarzı program kullanıyorsan onuda kapa ayrıca host dosyasınıda sıfırlaman lazım sıtemızde yardım bolumunde SITEYE GIRIS PROBLEMI adı altında rsthosts_2.0 adlı programı ındır anlatımı var zaten orda ondan sonra dene olacaktır bugun bende de oldu bu sekılde cozdum saygılar......

thanatos' Alıntı:
yeşil olmuyorların çözümü:    tıkladıktan sonra gelen memoryhackers sayfasının başında bulunan memoryhackers yazına tıklayarak sayfayı yeniden yükleyin yeşil olur.

thanatos' Alıntı:

tıkladıkdan sonra diye yazdım ama  rekla yazısı çıkmıyor :D

GOOGLE CROME ve INTERNET EXPLORER her ıkısınıde sıfırla ayrıca VPN tarzı program kullanıyorsan onuda kapa ayrıca host dosyasınıda sıfırlaman lazım sıtemızde yardım bolumunde SITEYE GIRIS PROBLEMI adı altında rsthosts_2.0 adlı programı ındır anlatımı var zaten orda ondan sonra dene olacaktır bugun bende de oldu bu sekılde cozdum saygılar......

bilal36411' Alıntı:
Beni sayfaya yonlendirmiyor

bilal36411' Alıntı:
Beni sayfaya yonlendirmiyor

krizx100' Alıntı:
bilal36411' Alıntı:
Yeşil Ekran Gelmiyor bana ?

Yok Kardeş bende setup açılmıyo 
TeamWiever 11 varsa yardım edeyim sana çözümünü biliyom  :p :p :p

açılır setupı masa ustune at ve yonetıcı olarak calıstır cıkan ekranda ustte joygame ın yanına tik koy ondan sonra select wolftü path a tıkla ve karısına cıkan ekranda bu bılgısayarı sec ve hangı dıske kurduysan wolfteamı kurdugun dosyanın adı JOYGAME olarak kurulu olacak ona tıkla ve wolfteamTS yı sec ve setupa gerı don ve Contınue ye tıkla loader masa ustune gelecek onuda yonetıcı olarak calıstır olacaktır kardesım saygılar.......

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ByAlqueS' Alıntı:
DEDIKLERINI YAPTIM AMA OLMUYOR KARDESIM YAZILAR BI TÜRLÜ YEŞIL OLMUYOR

İnternet Explorer'ı aç ayarlar ve internet seçeneklerini tıkla. Açılan pencerede Üst sekmelerden Gelişmiş'i seç Sonra Sıfırla'ya tıkla sonra tekrardan Sıfırla'ya tıkla.

Aynı İşlemi Kullandığın Tarayıcı içinde yap sonra bilgisayarı yeniden başlat ve hileyi yapmayı dene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...