bilal36411' Alıntı:Yeşil Ekran Gelmiyor bana ?
bilal36411' Alıntı:Video izliyorum ama 4 taneden fazla geliyor siteye yonlendirmiyor tek sıkıntı orada.
thanatos' Alıntı:yeşil olmuyorların çözümü: tıkladıktan sonra gelen memoryhackers sayfasının başında bulunan memoryhackers yazına tıklayarak sayfayı yeniden yükleyin yeşil olur.
GOOGLE CROME ve INTERNET EXPLORER her ıkısınıde sıfırla ayrıca VPN tarzı program kullanıyorsan onuda kapa ayrıca host dosyasınıda sıfırlaman lazım sıtemızde yardım bolumunde SITEYE GIRIS PROBLEMI adı altında rsthosts_2.0 adlı programı ındır anlatımı var zaten orda ondan sonra dene olacaktır bugun bende de oldu bu sekılde cozdum saygılar......ByAlqueS' Alıntı:USTA BEN TIKLIYORUM YENI BI MEMORYHACKERS SAYFASI ACILMIYOR NEDENSE
thanatos' Alıntı:yeşil olmuyorların çözümü: tıkladıktan sonra gelen memoryhackers sayfasının başında bulunan memoryhackers yazına tıklayarak sayfayı yeniden yükleyin yeşil olur.
tıkladıkdan sonra diye yazdım ama rekla yazısı çıkmıyor![]()
bilal36411' Alıntı:Beni sayfaya yonlendirmiyor
bilal36411' Alıntı:Beni sayfaya yonlendirmiyor
krizx100' Alıntı:bilal36411' Alıntı:Yeşil Ekran Gelmiyor bana ?
Yok Kardeş bende setup açılmıyo
TeamWiever 11 varsa yardım edeyim sana çözümünü biliyom![]()
![]()
![]()
ByAlqueS' Alıntı:DEDIKLERINI YAPTIM AMA OLMUYOR KARDESIM YAZILAR BI TÜRLÜ YEŞIL OLMUYOR