- Yasaklandı
Süper Üye
PHP:
p-LPXiHy4Jw
p-LPXiHy4Jw
ByMassy' Alıntı:Güzel Olmuş Ellerine Saglık.
Koury Kouna' Alıntı:ByMassy' Alıntı:Güzel Olmuş Ellerine Saglık.
Eywallah Kardeşim Bende Memoryhackers admin olmak isterdim ama olmadı fakat böyle memoryhacker videoları çekicem artık Bu Arada Eger 7.1 Geldigi Zaman Bana Haber Verirseniz Sevinirim Direk Video Yayınlayacagım
ByMassy' Alıntı:Koury Kouna' Alıntı:Eywallah Kardeşim Bende Memoryhackers admin olmak isterdim ama olmadı fakat böyle memoryhacker videoları çekicem artık Bu Arada Eger 7.1 Geldigi Zaman Bana Haber Verirseniz Sevinirim Direk Video Yayınlayacagım
Tamam Kardeşim Söleriz
Eywallah Kolay Gelsin Size HA Bu arada kardeşim 7.1 Çıktıgı Zaman Herkes Diyorki bana ulaşıyorlar size de geldiyse Oyun İçerisinde Real Envanter de silah seçtikten sonra slotlar boaşlıyormuş ve Karakter Hack Da kurtla adamın dibine yaklaşınca zor vuruyomuş yanı pençe gitmiyormuş bunları iletirmisin diye 12 Kişi Yazmıştı Ben İlettim Çözümü Varsa Video Çekebilirim Teşekürler memoryhackers.org
2116922' Alıntı:İNDİRME LİNKİ YOKMU ? ?
Kardeşim Hile FİX Güncelleme Yapılıyor Lütfen Anlayışlı Olun
2116922' Alıntı:eN GEÇ NE KADAR ZAMAN ALIR ? Saat kaça Kadar ?
Kardeşim Onu ByMassy e Veya nader11ndeu Ya sorabilirsin ben şöyle desem yanlış olur ama 1 saate falan Güncellenir Diyorlar
Koury Kouna' Alıntı:2116922' Alıntı:eN GEÇ NE KADAR ZAMAN ALIR ? Saat kaça Kadar ?
Kardeşim Onu ByMassy e Veya nader11ndeu Ya sorabilirsin ben şöyle desem yanlış olur ama 1 saate falan Güncellenir Diyorlar
2116922' Alıntı:Tşk olunca link paylaşmayı unutmayınız .
https://www.youtube.com/channel/UCLf1Blhcc8WQ5VSCfTvfRqw/videos
Güncellenince Bu Linkde Videosu Olacaktır Buradan İndirip Keyfinize Bakabilirsiniz