Dword Vip Hack 7.3 !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lord_Of_Recep
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
S.a Yönetici abilerim ve Furkan abi Hilemizin 7.3 Sürümüne 2 Şey ekleyip 1 şeyide düzeltmenizi istiyoruz Eklemeniz gereken ilk Şey Tabikide Uyku modunda Adamımızı Reslyebilme reslemiyince Kızıyolar Laf ediyolar 2. Şey İse silah atma bazı adamlar silah at diyo atmıyıncada hile'sin diyolar 3. Şey İse 300 Canlı diriliş karakterlerin Özelliklerine tam sahip olamaması Zıplama ve Yürüme tamam'da dayanıklılık sorun Bunlarıda düzeltin Ve kırmızı takıma Hamadah Özel Versiyon Eklenmesi Lazım !

Bu Dediklerime Kulak asarsanız Seviniriz Şimdiden Teşekkür Ederizz . ! 

#DwordHackTeam2016  

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Her şeyin bir sınırı var. Yapabilsek eklerdik zaten dimi güzel kardeşim ?

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
BİDE KURTLAR TAKLA ATINCA NEREDEYSE VURDUGUMUZ KİŞİYE HİÇ İŞLEMİYO ONUDA DÜZELTİRSENİZ SEVİNİRİM

Üye
10 HİZMET YILI
Furkan abi hile ne zmaan çıkacak allah aşkına söle ne zaman çıkacam 31 gözle bekliyorum

manav03

M
ABİ ÇOK SAOLUN    :) ;) :cool: :D :p :shy: :( :at: :angel: :mad: :blush: :s :dodgy: :exclamation: :heart: :huh: :idea: :sleepy: :-/

Lord_Of_Recep
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:

Abicim Ben illa ekleyin demiyorum Şu Resleme Ve Silah atma olayını tek ekleseniz yeter bizim için !.!

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
desthur' Alıntı:
nader11ndeu' Alıntı:

Abicim Ben illa ekleyin demiyorum Şu Resleme Ve Silah atma olayını tek ekleseniz yeter bizim için !.!

Efendim lütfen içinizdeki kürtlüğü bi kenara atınız. Yapamıyoruz diyoruz daha ne diyelim ?

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
YA KARDEŞİM ADAM HİLE YAPIYOR BEĞENMİYORSUNUZ BU NASIL BİŞEY ? MADEM BU KADAR HİLE DENİLMESİNİ İSTEMİYORSUN KULLANMA NEDEN KASIYORSUN ? SEN KENDİNİN HİLE OLDUĞUNU BİLİYORSUN MİLLETİN ALDATMANIN NE ANLAMI VAR ? HİLESİN BİTMİŞTİR ABİ BU KADAR KASMAYIN .

BÜYÜK HARFLE CEVAP YAZMAK BAN NEDENİYSE KALDIRIRIM . SAYGILARIMLA

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
envantere tüm karakterleri silahları dövmeleri ve haykırma gibi eşyaları ekleyin lütfeeeeeeeen :huh: :huh: :huh: :huh:

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
birde şu kasma sorunu falan düzelse az ram yese cpu yükselmese falan

Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
ben reklam onayı yapıyorum reklama giriyorum yeni sekme açarken program düzgün çalışmıyor hatası alıyorum ya reklam onayını kapatın yada girince üye olan kullanabilsin  :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

2436
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
abimm bide 7.4 de şu taklayı elinden gelebildigin kadar düzelt abim ya adama kaç kere vursak zor denk geliyor abim yapamıyorsan boşuna yorulma abi ama biraz deneyin cansınız :)

Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu kardeş benim bir oyunun var ondada hileye yaparmısınız oyun dc univrse online olmazsa bana haber verebilirmsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...