Kartopu123' Alıntı:BİDE KURTLAR TAKLA ATINCA NEREDEYSE VURDUGUMUZ KİŞİYE HİÇ İŞLEMİYO ONUDA DÜZELTİRSENİZ SEVİNİRİM
nader11ndeu' Alıntı:Her şeyin bir sınırı var. Yapabilsek eklerdik zaten dimi güzel kardeşim ?
nader11ndeu' Alıntı:Her şeyin bir sınırı var. Yapabilsek eklerdik zaten dimi güzel kardeşim ?
desthur' Alıntı:nader11ndeu' Alıntı:Her şeyin bir sınırı var. Yapabilsek eklerdik zaten dimi güzel kardeşim ?
Abicim Ben illa ekleyin demiyorum Şu Resleme Ve Silah atma olayını tek ekleseniz yeter bizim için !.!
ben reklam onayı yapıyorum reklama giriyorum yeni sekme açarken program düzgün çalışmıyor hatası alıyorum ya reklam onayını kapatın yada girince üye olan kullanabilsinnader11ndeu' Alıntı:Her şeyin bir sınırı var. Yapabilsek eklerdik zaten dimi güzel kardeşim ?
abimm bide 7.4 de şu taklayı elinden gelebildigin kadar düzelt abim ya adama kaç kere vursak zor denk geliyor abim yapamıyorsan boşuna yorulma abi ama biraz deneyin cansınıznader11ndeu' Alıntı:Her şeyin bir sınırı var. Yapabilsek eklerdik zaten dimi güzel kardeşim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?