Dword Vip Hack 7.4 Hakkında Tüyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
:yazı:                                                   

1-Real envanter açasanız takla atıyormuş gibi değil sağtık vuruyormuş gibi gözükürsünüz. Diceksiniz ne işimize yarayacak. Eğer ban yemek istemiyorsanız ve çaktırmadan hile açmak istiyorsanız çok işinize yarayacaktır.

2-Reklam onayı yaptıktan sonra loader 'ı kapatıp açmayı unutmayın yoksa reklam onaylatıp tekrar çalıştırınız diye bir şey görürsünüz.

3-Envanter hack açtınız diyelim karakter hack ' de açtınız ama kurt olduğunuzda dövmeniz yoksa adamlar der bu adam bu kadar şeyi almış dövme mi almamış diyerek hile olduğunuzu anlayabilir.

4-Real envater açtınız dövme kullanacaktınız ama unuttunuz. Kullanırsanız dövmeniz gözükmez ve kullanamassınız.Envantere gelip güçe tıkladıktan sonra dövmenizi kullanabilirsiniz.

5-Oyundasınız imleçin üstüne başka bir imçel geldi yapacağınız tek şey alt+tab yapınız düzelecektir.

6-İyiliğiniz için diriliş karakterini almayın.Rashid Neo veya Saladin Neo alın. Çünkü dirilişe göre çok çok dayanıklıdır.

7-Doğar doğmaz kurt olmayın yoksa canınız hunharca artacaktır. 1,2 saniye beklemeyi unutmayın.

:not:

İşinize yaradıysa +rep vermeyi unutmayın.İyİ Forumlar İyİ Günler.

●▬๑۩ UqurGG ۩๑▬●
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Haklısın Kardeşim Yararlı

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Ben takla atamıyorum hacı kurt kosusu yapıyom zıplıyom vuruyom adamın can gitmiyor sonra düz vuruyum diyom adam donuyor ama vurduklarım işlemiyo neden

Üye
9 HİZMET YILI
yardım ederm edermisiniz reklama tıklıyom ama memorhacks sın sayfası gelmyio ne olur yarıdım  :( :( :( :( :(

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
adam5507' Alıntı:
aga bende adama takla işlemiyor ki :D

Bendede çalısmıyor takla atmayıp düz vurmaya kalksam oda adam donuyor geri vurmaya calısıyom işlemiyo çıldırıcam

Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Takla atması için kurt topu atın ve karakter hackdeki karakterleri her oyuna girdiğinzde değiştirin.

kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
yaralı kardeşim eyw

Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Yararlıysa rep vermeyi unutmayın :D

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Emir74' Alıntı:

Kardes ben dworda kill ve kicki yapamıyom kicke  adamın adı tıklıyom start diyom hile beni sürekli düşürüyor kill hackda ise killere benim adı victimse adamın adı seçiyom start diyom gene hile beni düşürüyor gösteriyor nasıl yapabilirim

Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
sanal38' Alıntı:
Emir74' Alıntı:

Kardes ben dworda kill ve kicki yapamıyom kicke  adamın adı tıklıyom start diyom hile beni sürekli düşürüyor kill hackda ise killere benim adı victimse adamın adı seçiyom start diyom gene hile beni düşürüyor gösteriyor nasıl yapabilirim
Kimin ismine tıklayip kick e bastıysan o kişi atılır.Nasıl mı ?? Kendi kendini öldürdüğünde 10 saniye veya daha kısa bir sürede seçmiş olduğun kişi oyundan anti ahh hatası alıp atılır.

İşe yaradıysa rep vermeyi unutmayın

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Emir74' Alıntı:
sanal38' Alıntı:
Kimin ismine tıklayip kick e bastıysan o kişi atılır.Nasıl mı ?? Kendi kendini öldürdüğünde 10 saniye veya daha kısa bir sürede seçmiş olduğun kişi oyundan anti ahh hatası alıp atılır.

Ya yapıyom adamı atmıyo hile beni yere düsmüs gösteriyoe sürekli buda hile oldumu belli ediyor sen bi denermisim sende olcakmı atma?

Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
sanal38' Alıntı:
Emir74' Alıntı:

Ya yapıyom adamı atmıyo hile beni yere düsmüs gösteriyoe sürekli buda hile oldumu belli ediyor sen bi denermisim sende olcakmı atma?
Zaten hile öyle işliyor.Kendi kendini öldürüyorsun ve seçtiğin kişi sol altta oyundan çıktı yazıyor.Nickini seçtiğin kişi anti ahh hatası alıp oyunu kapanıyor.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Emir74' Alıntı:
sanal38' Alıntı:
Zaten hile öyle işliyor.Kendi kendini öldürüyorsun ve seçtiğin kişi sol altta oyundan çıktı yazıyor.Nickini seçtiğin kişi anti ahh hatası alıp oyunu kapanıyor.

Kendimi öldürmüyor hile ama kendimi yere düsmüs gösteriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...