adam5507' Alıntı:aga bende adama takla işlemiyor ki
Emir74' Alıntı:Yararlıysa rep vermeyi unutmayın
Kimin ismine tıklayip kick e bastıysan o kişi atılır.Nasıl mı ?? Kendi kendini öldürdüğünde 10 saniye veya daha kısa bir sürede seçmiş olduğun kişi oyundan anti ahh hatası alıp atılır.sanal38' Alıntı:Emir74' Alıntı:Yararlıysa rep vermeyi unutmayın
Kardes ben dworda kill ve kicki yapamıyom kicke adamın adı tıklıyom start diyom hile beni sürekli düşürüyor kill hackda ise killere benim adı victimse adamın adı seçiyom start diyom gene hile beni düşürüyor gösteriyor nasıl yapabilirim
Emir74' Alıntı:Yararlıysa rep vermeyi unutmayın
Emir74' Alıntı:Kimin ismine tıklayip kick e bastıysan o kişi atılır.Nasıl mı ?? Kendi kendini öldürdüğünde 10 saniye veya daha kısa bir sürede seçmiş olduğun kişi oyundan anti ahh hatası alıp atılır.sanal38' Alıntı:Kardes ben dworda kill ve kicki yapamıyom kicke adamın adı tıklıyom start diyom hile beni sürekli düşürüyor kill hackda ise killere benim adı victimse adamın adı seçiyom start diyom gene hile beni düşürüyor gösteriyor nasıl yapabilirim
İşe yaradıysa rep vermeyi unutmayın
Zaten hile öyle işliyor.Kendi kendini öldürüyorsun ve seçtiğin kişi sol altta oyundan çıktı yazıyor.Nickini seçtiğin kişi anti ahh hatası alıp oyunu kapanıyor.sanal38' Alıntı:Emir74' Alıntı:Kimin ismine tıklayip kick e bastıysan o kişi atılır.Nasıl mı ?? Kendi kendini öldürdüğünde 10 saniye veya daha kısa bir sürede seçmiş olduğun kişi oyundan anti ahh hatası alıp atılır.
İşe yaradıysa rep vermeyi unutmayın
Ya yapıyom adamı atmıyo hile beni yere düsmüs gösteriyoe sürekli buda hile oldumu belli ediyor sen bi denermisim sende olcakmı atma?
Emir74' Alıntı:Zaten hile öyle işliyor.Kendi kendini öldürüyorsun ve seçtiğin kişi sol altta oyundan çıktı yazıyor.Nickini seçtiğin kişi anti ahh hatası alıp oyunu kapanıyor.sanal38' Alıntı:Ya yapıyom adamı atmıyo hile beni yere düsmüs gösteriyoe sürekli buda hile oldumu belli ediyor sen bi denermisim sende olcakmı atma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?