Dword vip hack atıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
SAYIN MH'CİLER

wolftü DWORD VİP HACK HER ODAYA GİRDİĞİMDE ATIYOR ÇÖZÜMÜNÜ BİLEN VARSA YORUM OLARAK ATARSA SEVİNİRİM VE BU ATTIĞIZ ÇÖZÜMLER SAYESİNDE DİĞER ARKADAŞLARDA YARARLANIR :)

Üye
10 HİZMET YILI
Chekytr' Alıntı:
Normal wolftü KısaYolundan Girme oyun Dosyası NYXLAUNCHER den gir düzelecektir

Kardeş yine düzelmiyor dosya konumundan acıyorum sonra sunucuya giriyorum envanterle izlemeyi acıyorum odaya girdigim an atıyor  lütfen acil cözüm  :s :s

Üye
10 HİZMET YILI
canklas60' Alıntı:
Chekytr' Alıntı:

Kardeş yine düzelmiyor dosya konumundan acıyorum sonra sunucuya giriyorum envanterle izlemeyi acıyorum odaya girdigim an atıyor  lütfen acil cözüm  :s :s

Aynen :D

canklas60' Alıntı:
Chekytr' Alıntı:

Aynen :D

Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim Googleden Bir Sekme Açıksa Kapat Öyle Gir Oyunda Lag Oluşuyor Oyun Kaldırmıyor Oyüzden Atıyor Yada Az Özeliik Aç İyi Oyunlar İyi Hileler.... <3

Üye
10 HİZMET YILI
ysfaybo35' Alıntı:
Kardeşim Googleden Bir Sekme Açıksa Kapat Öyle Gir Oyunda Lag Oluşuyor Oyun Kaldırmıyor Oyüzden Atıyor Yada Az Özeliik Aç İyi Oyunlar İyi Hileler.... <3

Kardeşim hileyi yöentic olark calıstıroyrum ve hile aktif oluyor herseyi kapatıyorum oyunu acıyorum ve sadece name esp:izleme ve real inventory:envanter hackı aciyorum snora silahları koyuyorum slotlara sonra odaya girip başlat diyorum ve oyun kapanıyor hileyi sildim tekrar yukledim yine olmuyor

ysfaybo35' Alıntı:

Kardeşim hileyi yöentic olark calıstıroyrum ve hile aktif oluyor herseyi kapatıyorum oyunu acıyorum ve sadece name esp:izleme ve real inventory:envanter hackı aciyorum snora silahları koyuyorum slotlara sonra odaya girip başlat diyorum ve oyun kapanıyor hileyi sildim tekrar yukledim yine olmuyor

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
[font="Segoe UI", "Trebuchet MS", "Helvetica Neue", Vedrana, Arial, sans-serif]Eğer oyuna hileyle girdiğinizde oyundan atıyorsa program dosyalarımdan wolftü ts klasörünün içinden ımg dosyasının içinde bulunan cshelld dll ve object ito silip mh loader exeyi silip tekrar yükleyin atmıcaktır [/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...