Onaylı Üye
Merhaba Herkese İyi Aksamlar Benim Bi Sorum Olucaktı Bu Dword Vip Hack de GameCrash Ozelligi Varmi Suanda Yoksa Kaldırıldımı Acil Cevaplarmisiniz ?
kahramanvelet' Alıntı:Kardeşim Yardımcı Olurmusun Herşeyi Yapıyorum Dwordda İd Parola Giriyorum Sonra Giriş Diyorum Xingcode 3 Dolarkende Denedim Olmuyor Giriş Diyorum Kapanmıyor Abi Yardımcı Olabilenlere +1 Rep Lütfen
Dworda Giriyormu Sizde ?
YoungCoder' Alıntı:kahramanvelet' Alıntı:Kardeşim Yardımcı Olurmusun Herşeyi Yapıyorum Dwordda İd Parola Giriyorum Sonra Giriş Diyorum Xingcode 3 Dolarkende Denedim Olmuyor Giriş Diyorum Kapanmıyor Abi Yardımcı Olabilenlere +1 Rep Lütfen
Dworda Giriyormu Sizde ?
kardeşim bilgisayarını yeniden başlat tekrar dene düzelir.
kahramanvelet' Alıntı:YoungCoder' Alıntı:kardeşim bilgisayarını yeniden başlat tekrar dene düzelir.
Eyvallah Kardeşim +1 Rep Verdim Ve Oluyor Şimdi Fakat Xingcode Geliyor Xingcode Ve Login / Giriş Butonu 2 Si Birden Kapanıyor
YoungCoder' Alıntı:kahramanvelet' Alıntı:Eyvallah Kardeşim +1 Rep Verdim Ve Oluyor Şimdi Fakat Xingcode Geliyor Xingcode Ve Login / Giriş Butonu 2 Si Birden Kapanıyor
Ne demek kardeşim.Öbür hataya geçersek giriş butonuna hemen basma xincode azcık dolsun ve giriş butonuna bas sıkıntı olursa ts ye gel tw ver hallederiz.
kahramanvelet' Alıntı:YoungCoder' Alıntı:Ne demek kardeşim.Öbür hataya geçersek giriş butonuna hemen basma xincode azcık dolsun ve giriş butonuna bas sıkıntı olursa ts ye gel tw ver hallederiz.
Eyvallah +1 Rep Daha![]()
IIKORSANII' Alıntı:kes ın sesınızı be kopekler kıck player ne ıse yarıyor ozaman
YoungCoder' Alıntı:kahramanvelet' Alıntı:Eyvallah +1 Rep Daha![]()
İyi Forumlar kardeşim.
kahramanvelet' Alıntı:YoungCoder' Alıntı:İyi Forumlar kardeşim.
Yalnız Gene Olmuyor Azcık Doluncada Basıyorum Abi Gene Kapanıyor Ceaplarmısın ?:heart:
YoungCoder' Alıntı:kahramanvelet' Alıntı:Yalnız Gene Olmuyor Azcık Doluncada Basıyorum Abi Gene Kapanıyor Ceaplarmısın ?:heart:
TS3 Programın varsa MH.TS3SELF.COM gelebilirsin yardım edebilirim. Teamviewer verirsen kardeşim.
kahramanvelet' Alıntı:YoungCoder' Alıntı:TS3 Programın varsa MH.TS3SELF.COM gelebilirsin yardım edebilirim. Teamviewer verirsen kardeşim.
Geldim Fakat Alpemix Var
kahramanvelet' Alıntı:YoungCoder' Alıntı:TS3 Programın varsa MH.TS3SELF.COM gelebilirsin yardım edebilirim. Teamviewer verirsen kardeşim.
Geldim Fakat Alpemix Var
kahramanvelet' Alıntı:kahramanvelet' Alıntı:Geldim Fakat Alpemix Var
Abi Ts3 Açlmıyor Sen Anlatsan ? Lütfen
YoungCoder' Alıntı:kahramanvelet' Alıntı:Abi Ts3 Açlmıyor Sen Anlatsan ? Lütfen
Sorununu geniş olarak bi anlatsan yardım edebilirim.