Dword Vip Hack GameCrash

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Merhaba Herkese İyi Aksamlar Benim Bi Sorum Olucaktı Bu Dword Vip Hack de GameCrash Ozelligi Varmi Suanda Yoksa Kaldırıldımı Acil Cevaplarmisiniz ?

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Yok Sanırım Öyle Birşey.Ama Belki İstersen Ekleyebilirler

Üye
9 HİZMET YILI
Yok Kardeşim,Fakat Kill Player Ve Kick Player Var Kick Player Açıyorsun Oyunda Odadan Atmak İstediğin Kişiyi Seçiyorsun Ve Seni 5-7 Kez Olduruyor Sayıyor Ve Oyundan Ahh Hatalı Eşya Kullandınız Hatası Alarak Oyundan Atılıyor :) +1 Rep Eksik Etme :)

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Hayır Bi Ara Kaldırmışlardı Sonra Tekrar Ekledilermi Diye Sordumda Sizin Bilginiz Yok Galiba

Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim Yardımcı Olurmusun Herşeyi Yapıyorum Dwordda İd Parola Giriyorum Sonra Giriş Diyorum Xingcode 3 Dolarkende Denedim Olmuyor Giriş Diyorum Kapanmıyor Abi Yardımcı Olabilenlere +1 Rep Lütfen

Dworda Giriyormu Sizde ?

Joi

Donator
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
kahramanvelet' Alıntı:
Kardeşim Yardımcı Olurmusun Herşeyi Yapıyorum Dwordda İd Parola Giriyorum Sonra Giriş Diyorum Xingcode 3 Dolarkende Denedim Olmuyor Giriş Diyorum Kapanmıyor Abi Yardımcı Olabilenlere +1 Rep Lütfen

Dworda Giriyormu Sizde ?

kardeşim bilgisayarını yeniden başlat tekrar dene düzelir.

Üye
9 HİZMET YILI
kes ın sesınızı be kopekler kıck player ne ıse yarıyor ozaman

Üye
9 HİZMET YILI
YoungCoder' Alıntı:
kahramanvelet' Alıntı:

Dworda Giriyormu Sizde ?

Eyvallah Kardeşim +1 Rep Verdim Ve Oluyor Şimdi Fakat Xingcode Geliyor Xingcode Ve Login / Giriş Butonu 2 Si Birden Kapanıyor

Joi

Donator
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
kahramanvelet' Alıntı:
YoungCoder' Alıntı:

Eyvallah Kardeşim +1 Rep Verdim Ve Oluyor Şimdi Fakat Xingcode Geliyor Xingcode Ve Login / Giriş Butonu 2 Si Birden Kapanıyor

Ne demek kardeşim.Öbür hataya geçersek giriş butonuna hemen basma xincode azcık dolsun ve giriş butonuna bas sıkıntı olursa ts ye gel tw ver hallederiz.

Üye
9 HİZMET YILI
YoungCoder' Alıntı:
kahramanvelet' Alıntı:

Ne demek kardeşim.Öbür hataya geçersek giriş butonuna hemen basma xincode azcık dolsun ve giriş butonuna bas sıkıntı olursa ts ye gel tw ver hallederiz.

Eyvallah +1 Rep Daha :)

Üye
9 HİZMET YILI
YoungCoder' Alıntı:
kahramanvelet' Alıntı:
Abi Ts3 Açlmıyor Sen Anlatsan ? Lütfen

Sorununu geniş olarak bi anlatsan yardım edebilirim.

ABİ BAK ŞİMDİ HER ŞEYİ YAPIYORUM FAKAT İD ŞİFRE GİRME YERİ GELDİ YA ORAYA GİRİYORUM XİNGCODE 3 AZCIK DOLARKEN GİRİŞ DİYORUM 1-2 SANİYE GEÇTİKTEN SONRA XİNGCODE VE LOGİN YANİ GİRİŞ BUTONU İLE BİRLİKTE KAPANIYOR VE BİRŞEY GELMIYOR OLMUYOR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...