- Yasaklandı
-
Seçkin Üye
K0RAY' Alıntı:Alıntı olması önemli değil sen konunu paylaş yeter kardeşim
emreoyunda66' Alıntı:muhammet dalgai zenmate var fakat silersem onlada memoryhackere giremiyorum
İzmirli™' Alıntı:Kırmızıdan Yesil Yapmam İçin Neler Yapmam Gerekiyor_?? Lutfen Yardım
İzmirli™' Alıntı:Kırmızıdan Yesil Yapmam İçin Neler Yapmam Gerekiyor_?? Lutfen Yardım
efeyigit542' Alıntı:setupu tekrar kurdum google geçmişi sildim yinede xingcode hatası alıyorum
yersen52' Alıntı:oyuna girdikten sonra menü gelmiyor ???
HileliAdam851' Alıntı:efeyigit542' Alıntı:setupu tekrar kurdum google geçmişi sildim yinede xingcode hatası alıyorum
özelliklerine tıkla mhloadertr nin yüksek dpı ölçeklendirmeyi devre dışı bırak de yönetici olarak çalıştır ve benim linki indir wolftü dosya konumunu aç img klasörünün içine at
yine olmadı dediklerini yaptım ama
MuhammeDalgali' Alıntı:Sami07' Alıntı:Hatamı Cözene rep vercem iste MhLoaderTR Açınca Bu HAta veriyor :K32QueryWorkingSetEx yordam giriş noktası, KERNEL32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı
İşletim sistemin ve kaç bit olduğunu söylermisin?
kardeş tw ile bağlanmadan bişi yapamam olmadıysa skype iletişime geç The RealGamingTRIefeyigit542' Alıntı:HileliAdam851' Alıntı:efeyigit542' Alıntı:setupu tekrar kurdum google geçmişi sildim yinede xingcode hatası alıyorum
özelliklerine tıkla mhloadertr nin yüksek dpı ölçeklendirmeyi devre dışı bırak de yönetici olarak çalıştır ve benim linki indir wolftü dosya konumunu aç img klasörünün içine at
Sami07' Alıntı:MuhammeDalgali' Alıntı:Sami07' Alıntı:Hatamı Cözene rep vercem iste MhLoaderTR Açınca Bu HAta veriyor :K32QueryWorkingSetEx yordam giriş noktası, KERNEL32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı
İşletim sistemin ve kaç bit olduğunu söylermisin?
aslında bu benim bilgisayarım değil en yakın arkadaşımın bilgisayarı 32 bit ve Windows Vista dır yardımcı oluran mutlu olurum teşekküler şimdiden
DeadlyForces' Alıntı:kardeş benimki inject olmuyor yani menü gelmiyor
HileliAdam851' Alıntı:kardeş tw ile bağlanmadan bişi yapamam olmadıysa skype iletişime geç The RealGamingTRIefeyigit542' Alıntı:HileliAdam851' Alıntı:efeyigit542' Alıntı:setupu tekrar kurdum google geçmişi sildim yinede xingcode hatası alıyorum
emreoyunda66' Alıntı:benimkide oyle kardesim bir turlu yesil olmuyor
İzMRLi35™' Alıntı:Beyler Yaaaaa Kırmızıdan Bir Turlu Yesile Ceviremedim Bana Alpemix Tenn Yapacak Varmı Yaaa Lutfen Yaaaa Sabahtan Beri Ugrasıyom Lutfenn Yapacaklar Yardım Etsin ...
bende hayla olmuyor yardımHileliAdam851' Alıntı:emreoyunda66' Alıntı:benimkide oyle kardesim bir turlu yesil olmuyor
Sarı oldukdan sonra tıkla yeniden siteye yönlendircek yukardaki memoryhackers yazısına tıkla yeşil olacaktır
İzMRLi35™' Alıntı:Beyler Yaaaaa Kırmızıdan Bir Turlu Yesile Ceviremedim Bana Alpemix Tenn Yapacak Varmı Yaaa Lutfen Yaaaa Sabahtan Beri Ugrasıyom Lutfenn Yapacaklar Yardım Etsin ...
dword yönetici olarak çalıştır siteye yönlendircek giriş yap sarı olacak sonra tıkla ve tekrar siteye yönlendircek memoryhackers yazısına tıkla yeşil olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?