Dword Vip Hack (Hata Alıyorum)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
Merhaba,Memory hackers coderlerinin yaptığı dword vip hack 7.3 te hata alıyorum.

MHLoader i açıyorum çıkan wq8e7wq98e7wqe diye dosyayı klasör içine çıkartıyorum,sonra yönetici olarak açtığımda 

Kapanıyor.
Hiç açılmıyor.
Oyunu seçerken close the program çıkıyor.
Oyuna girerken reklamı onayladığım halde reklamı onaylayıp tekrar başlatınız diyor.
Bugün 3kere reklamı onayladım ona rağmen loaderi açtığımda Reklamı onaylayıp tekrar açınız diyor.
Tam oyunu seç e bastığımda kapanıyor.
Oyuna girdiğimde yandaki yer dolarken yarıdayken tamamen kapanıyor açılmıyor oyun ve hile
Böyle böyle sorunlarım var yardımcı olabilirmisiniz ?

Bide Real Inventory i açın,ve itemlerinizi ayarlayın,ayarladıktan sonra çıkamıyorsanız mağaza yerinden eds ye basın ve tekrar çıkma tuşuna basın.Real inventory i böyle kullanabilirsiniz. Yardım olsun diye yazdım :D

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Onayı onayladıgın halde Kabul etmiyorsa Modem resetle , İşletim sistemin ne bu arada ? win7 mi

Üye
10 HİZMET YILI
İşletim sistemim win7 Modemimi birçok kez resetledim işe yaramıyor (Ara sıra girebiliyorum oyuna ama çok zor oluyor klan wsleri filan kaçırıyorum hep)

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
ts3 adresine gelerek yardım alabilirsin TS3 : MH.TS3SELF.COM

Üye
10 HİZMET YILI
Ya bu ts3 sürekli çöküp duruyor burdan yardım etseniz olmazmı ?

Üye
9 HİZMET YILI
aynısı banada oluyo rek programı acıom hata diyo kapanıyo

Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşim Aynısı Bana Oldu Ama Çözdüm ÇÖZÜM : İlk Önce Wolfteamı Denetim Masasından Kaldır Ve Yerel Disk (C:) De Benimki Ordaki Joygameyide Sil, MHLoaderi Sil Ve Virüs Programını Çalıştır Yani 360 Total Security ile Advanced SystemCare 10 U Yükle Hepsini Tarat Ve Wolfteamı Kur Dwordu Yükle SON :) İŞİNİZE YARADIYSA REP VERMEYENE HARAM OLSUN !

Üye
10 HİZMET YILI
Wolfteamı silmeye kıyamam :'( neyse tamam yapıcam inşallah olur olduğudna +rep

Üye
10 HİZMET YILI
abiniz54' Alıntı:
Kardeşim Aynısı Bana Oldu Ama Çözdüm ÇÖZÜM : İlk Önce Wolfteamı Denetim Masasından Kaldır Ve Yerel Disk (C:) De Benimki Ordaki Joygameyide Sil, MHLoaderi Sil Ve Virüs Programını Çalıştır Yani 360 Total Security ile Advanced SystemCare 10 U Yükle Hepsini Tarat Ve Wolfteamı Kur Dwordu Yükle SON :) İŞİNİZE YARADIYSA REP VERMEYENE HARAM OLSUN !
İŞE YARAMADI - HALA CEVAP ALAMADIM acil lütfen

abiniz54' Alıntı:
İŞE YARAMADI - HALA CEVAP ALAMADIM acil lütfen

Üye
10 HİZMET YILI
YENİ KONU AÇMAK İSTEMEDİĞİM İÇİN TEKRAR BU KONUYU HORTLATIYORUM HALA AYNI SORUN YARDIM LÜTFEN!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...