Dword Vip Hack Karalama Çalışmaları !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
ProExper71' Alıntı:
İoz' Alıntı:
ProExper71' Alıntı:
İoz' Alıntı:
ProExper71' Alıntı:
hile güzel ama bağzı forumlara girişi engelliyo onu kaldırımısınız bunun yüzünden format atmıştım gine bu sorun oldu lütfen çözümünü söyleyin ! :(

sitenemi giriş yapamadın :)
hayır o manada değil ben hep bu forumdayım ama bağzı dosyalar diğer forumlarda hostta silinmiyo gerçekten profesyonelsiniz tebrik ederim :)

artık silinmez son güncellemeyle :) sadece format kurtarır :)

ama şuda var birisi sizi mahkemeye verebilir ve haklıdır kullanıcı isteği dışında host dosyasını değiştiremezsiniz mesela bi çocuk hile ile oynuyor herşey siliniyor babasının şirket dosyaları varsa mesela bunlarıda düşünmek lazım :D

Camoonnnnn

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
ProExper71' Alıntı:
İoz' Alıntı:
ProExper71' Alıntı:
İoz' Alıntı:
ProExper71' Alıntı:
hile güzel ama bağzı forumlara girişi engelliyo onu kaldırımısınız bunun yüzünden format atmıştım gine bu sorun oldu lütfen çözümünü söyleyin ! :(

hayır o manada değil ben hep bu forumdayım ama bağzı dosyalar diğer forumlarda hostta silinmiyo gerçekten profesyonelsiniz tebrik ederim :)

ama şuda var birisi sizi mahkemeye verebilir ve haklıdır kullanıcı isteği dışında host dosyasını değiştiremezsiniz mesela bi çocuk hile ile oynuyor herşey siliniyor babasının şirket dosyaları varsa mesela bunlarıda düşünmek lazım :D

Babasının Şirketi Olan Birinin Hile İle İşi Olmaz :)

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
ProExper71' Alıntı:
İoz' Alıntı:
ProExper71' Alıntı:
İoz' Alıntı:
ProExper71' Alıntı:

hiçbişey silinmiyorki :) host dosyasından sadece 2-3 tane şerefsiz site engelleniyor :D + olarak babasının o sitelerle işi ne ? + mahkemeye versin ismimi karalamaktan tazminat açarım direk :)

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Bİ KEZ BU İBNE YÜZÜNDEN FACEM ÇALINDI wolftü HACKS MI ÖYLE BİŞEY HEP KEYLOGEER PAYLAŞIYO BİDE PLUS HACK ÖZELLİKLE KEYLOGGERİN BABASI O

Üye
9 HİZMET YILI
Ben kaç aydır kullanıyorum iç bir sorun görmedim hiç de kasmıyor bunlar yalan söylüyorlar. ;)

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hiç virüs siz hile gordunuzmu her hilede virüs vardır o vuruşu sistem dosyasının hatta verip bug yoluyla hack yapılır yani açtıklardan virüs olmasa zaten acik bulamaz dik İnan mayın böyle insanlara bedava hile yi bulmusuz buna mişiniz :D

Üye
10 HİZMET YILI
Abi Kendi Hackleri Daha Eziq Olduğundan Biliyorlar En İyi (Bedava) Hile Dword Olduğundan Karalamaya Çalışıyorlar

Üye
10 HİZMET YILI
kim ne derse desin en iyi hack sitesi en iyi kurucular nader baskan <3 ioz <3 maskeli hileci <3 leftspace <3 piçlerin zoruna gidiyor sonra dword virüsmüş falan en kral memoryhackers:: NOKTA kralsın memor

Üye
10 HİZMET YILI
Beyler bir kaç defa virüs bulaştı dword hacktanda olabilir geçersiz sürüm diyor ama sıkıntı yok adamların emeği...

kardeş sen nası düzelttin o hatayı wolfteammı verdi o hatayı söylermisin
[/quote]

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
yeminle hiç güleceim yoktu abi ya hepsi mallar yediremiyolar dword candır can dworda aşık oldum resmen ya :D

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Abi Bunları Hiç Takmıcaksın.Onlar Daha Önce Yaptığı Hilelerde Sizin Kadar Kitleye Ulaşamadığından Kıskanıyolar.

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
DarkWob' Alıntı:
Hile açılmıyor CMD yeşil yanıyor wolfa giriyorum siteye bağlanıyor sonra oyuna girdinde menü görükmüyor

hile bakımdadır.

Üye
9 HİZMET YILI
Ne Zaman Gelicek peki net Bilgi alabiliyormuyuz ?

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
BENDE İNANMIYORUM AMA GEÇEN ABIM VİRÜS TARAMASI YAPTIGINDA TROJAN BULDUGUNU SOYLEDI BEN HİLEDEN KAYNAKLANAN BİR ŞEY OLDUGUNU SANMIYORUM :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...