Dword Vip Hack Menü Gelmeme Hatası Çözümü!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Öncelikle Herkese Selamun Aleyküm Arkadaşlar Bugün Sizlere Dword Vip Hack'da Menü Gelmeme Hatası Çözümünü Anlatacağım Hatamız Şöyle Birşeydir Hileyi Açıp Herşeyi Yaparsınız Sonrada LOAD'A Basarsınız LOAD Dolar Ve Wolftü'ye Girersiniz Ya Xngcode Gelmez Yada Oyun Açılır Menü Gelmez İki Türlü Çözümümüz Vardır İkisini Yapmanızı Tavsiye Ederim! İsterseniz Başlayalım :)

>>Çözüm<<

1)İLK OLARAK HİLEYİ YÖNETİCİ OLARAK AÇALIM

2)SONRADA WOLFTÜ'YÜ AÇALIM

3)WOLFTÜ AÇILDIKTAN SONRA KULLANICI ADI VE ŞİFREYİ GİRMEDEN ÖNCE HİLEYE GEÇİP LOAD DİYİP HEMEN WOLFTÜ'YE GEÇİP KULLANICI ADI VE ŞİFRENİZİ YAZDIKTAN SONRA OYUNA GİRİN! VE SORUN ÇÖZÜLMÜŞ OLACAKTIR!

>>2.Çözüm<<
1)DİRECTX 9 VEYA 11'İ İNDİRİP KURUN ALTTA İNDİRME LİNKLERİNİ BULABİLİRSİNİZ!

:not:
EVET ARKADAŞLAR UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR İŞE YARADIYSA +REP ÇOK GÖRMEYİN :)  :heart: ALTTA İNDİRME LİNKLERİNİ BULABİLİRSİNİZ HE BU ARADA HİLE İNDİRME LİNK'İ BULAMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN İŞTE LİNK
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

:indir:
-

kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
EltacTR' Alıntı:
REP I VERIRIMDE NASIL VERCEM :D

Profilime Girip Rep Ver Diyeceksin Bir Metin Yazıp Rep Puanı Ekle Diyeceksin Okadar Yani Vermesnde Canın SağOlsun  ;) :heart:

kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
meric2222' Alıntı:
ya bende load dolmuyor  ***ı yapamıyorum yardım nolur

Load Biraz Geç Dolmakta Ondan Dword Vip Hack'ı Açıp Load Diyip Sonrada 2 Saniye Bekleyip Wolftü'yü açın !

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
abi ben adamı tarıyom mermi bityo ya type 1 2 3 vardı vıphack a da onda sınır sız mermi vardı onu yaparsanız sevinirim

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
kardeşim denedim olmadı bi başka çözüm warmı ?

kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
xvan65' Alıntı:
HİLENİN LİNKNİ ATRMISINIZ

Hilenin Linkini Konuda Bulabilirsin İndirdikten Sonra Dosyadan Çıkarıp Programın Adını Skype.exe Yap

memorybaşkan' Alıntı:
Aga ben hileyi açıyorum eski sürüm yüklü diyo remake yüklü amA
Konuda Verdim Son Sürüm'ü İndir Sonra Programın Adına Skype.exe Yap 

birteksen' Alıntı:
kardeşim denedim olmadı bi başka çözüm warmı ?

Kusura Bakma Benim Bildiklerim Bunlar Birde Tek Çözüm Var Oda Bu , Başkasının Bildiği Varmı Bilmem  :)

Üye
9 HİZMET YILI
Yararli Konu Kurtarın Beni Kahramanim :D

bhdrbabawtliyim' Alıntı:
abi ben adamı tarıyom  mermi bityo ya type 1 2 3 vardı vıphack a da onda sınır sız mermi vardı onu infin
infinite Ammoya Tik At Sonra Tara Kardesim Mermi Bitmez :D

kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Memorysev' Alıntı:
şu  andan itibaren log vedi sizdede oldumu

Tekrar İndirip Programın Adını Değiştirerirseniz Log Hatası Kalkmış Olacaktır Olmadıysa Youtube'den Araştırmanı Tavsiye Ederim.
Bu Arada Hile'de de Sıkıntı Olmuş Olabilir.

OguzHan-JHTT' Alıntı:
lan bende hileyi yönetici olarak çalıştırıyom gelmiyor

Onunda Çözmü Var Hileyi Sil Ve Bilgisayarı Yeniden Başlat Sonrada Konuda Verdiğim Linkten Hileyi İndir Ve Sağtık Yapıp Uyumluluk Sorunu Gider Deyin Sorun Kısa Tarama Sonucu Düzelcektir Tarama Bittikten Sonra Uygulu diyip Çıkıp Hilenin Tadını Çıkarın :)

Üye
9 HİZMET YILI
Merhaba Hocam Tamam Menü Geldi Teşşekür Ederiz Ama Bu Seferde Karakter Olmuyor Ve ,İnventory Slot Silah Yapınca Antı Ah Hatası Alıyoruz ? <3

kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
KralMemory06' Alıntı:
Merhaba Hocam Tamam Menü Geldi Teşşekür Ederiz Ama Bu Seferde Karakter Olmuyor Ve ,İnventory Slot Silah Yapınca Antı Ah Hatası Alıyoruz ? <3

Şimdi İlk Hileyi Sil Ve Bilgisayarı Yeniden Başlat Sonrada Konuda Verdiğim Linkten Hile'yi İndirin Ve Rardan Çıkartın Dosya Adınıda .exe Uzantılı Olcak Şekilde Bir Program Adı Koyun Örnek Veriyorum Skaype.exe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...