Dword VİP HACK Şikayetleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
BAZI ARKADAŞLAR HALA ANLAMAMAKLA ISRARLI ORAYA BURAYA ESİP GÜRLÜYORLAR YÖNETİCİLERE SAYGISIZLIK EDİYOLAR HİLEM NERDE ŞU NERDE DİYE YA KARDEŞİM  HER HANGİ BİR TARİH YOK LÜTFEN BEKLEMEYİ BİLİN BİZDE BEKLİYORUZ BİZDE İNSANIZ HERALDE SADECE TEK YAPABİLİCEĞİNİZ ŞEY BEKLEMEK BİZ YÖNETİCİ DEĞİLİZ BİZ HİLE KULLANMIYORUZ BİZİMDE ELİMİZ KOLUMUZ BAĞLI BEKLİYORUZ SAÇMA SAPAN KONULAR AÇIYOSUNUZ  İSYAN EDİYOSUNUZ   BEDAVA HİLE KULLANIYOSUNUZ ÜSTÜNE ÜSTELİK TÜM ÖZELLİKLER VAR COLDDAN WLPDEN İYİ HALA HAVLIYOSUNUZ ÇOK MERAKLIYSANIZ PARALI HİLE ALIN ONU KULLANIN O ZAMAN BOŞ YAPMAYIN AYIP YAPTIĞINIZ BİRAZ BEKLEMEYİ ÖĞRENSENİZ HERŞEY YOLUNA KOYULUR ZATEN TEK İSTEDİĞİMİZ BİRAZCIK SAYGI VE SABIR. ( SAYGILARIMLA ).

Üye
9 HİZMET YILI
Haklısın Kardeşim Çok Sabırsızlar fakat bi yandanda haklı olanlar var çünkü gece gündüz f5 yapıp bekleyeni bile var.

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Ben o kadar dert etmiyorum sanki hilesiz oynanmıyor onun yerine film izlesinler başka aktivitelerde bulunsunlar hile elbet yeni özellikleriyle yöneticimiz yayınlayacak zaten neden bu kadar dert ediyorlar bu konuyu açma sebebim o kadar zihniyetsizler anlasınlar diye açtım dayanamadım herkes nader abinin üstüne geliyodu tek o değil tüm yöneticilerin kafasını ağrıtıyolar 2 haftaya gelir 3 haftaya gelir geç olması daha mantıklı daha sağlam olur ve bidaha fix yemez siz anlamıyosunuz işte hemen gelsin hemen önüme gelsin hemen oyniyim diyosunuz o kadar kolay değil herşey keşke kolay olsaydı.

ErenReyizHD' Alıntı:
Haklısın Kardeşim Çok Sabırsızlar fakat bi yandanda haklı olanlar var çünkü gece gündüz f5 yapıp bekleyeni bile var.

Saw' Alıntı:
Ağzına sağlık kardeşim :)

Eyvallah kardeşim amacım bazı zihniyetsizler anlasınlar diye

Üye
9 HİZMET YILI
kanua0707' Alıntı:
Ben o kadar dert etmiyorum sanki hilesiz oynanmıyor onun yerine film izlesinler başka aktivitelerde bulunsunlar hile elbet yeni özellikleriyle yöneticimiz yayınlayacak zaten neden bu kadar dert ediyorlar bu konuyu açma sebebim o kadar zihniyetsizler anlasınlar diye açtım dayanamadım herkes nader abinin üstüne geliyodu tek o değil tüm yöneticilerin kafasını ağrıtıyolar 2 haftaya gelir 3 haftaya gelir geç olması daha mantıklı daha sağlam olur ve bidaha fix yemez siz anlamıyosunuz işte hemen gelsin hemen önüme gelsin hemen oyniyim diyosunuz o kadar kolay değil herşey keşke kolay olsaydı.

ErenReyizHD' Alıntı:

Saw' Alıntı:
Ağzına sağlık kardeşim :)

Eyvallah kardeşim amacım bazı zihniyetsizler anlasınlar diye
Haklısın Kardeşim

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
çöp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...