Depo DWORD Vip Hack v6.9.7 Ne Zaman Çıkacak ? [Açıklama]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Gerek facebooktan,gerek youtubeden ve gerek sitemizden mesaj yağmuruna tutuyorsunuz. Dword'un yeni sürümü çıkacak mı, çıkacaksa ne zaman çıkacak gibi sorular sorup duruyorsunuz. Size diyorumki, bu zamana kadar net tarihler verdik ve elimizden geldiğince bu tarihlerde yada tarihlere yakın tarihlerde paylaşımımızı yaptık. Fakat durum şimdi öyle değil. Nedeni ise hilenin kendisi baba gibi, yani ücretsiz bulabileceğiniz hilelerin babası. Daha iyisini bulamazsınız. Biz bunu daha ileri götürüp baba yerine tanrı yapmaya çalışıyoruz [sadece bir benzetme], o yüzden belirli bir tarihi yok.

Şu ana kadar yaptıklarımız:
-Catch Player Eklendi [E-H tuşlarıyla tüm kullanıcıları kendinize çekersiniz h tuşuyla bırakırsınız]
-Esp Box [Tüm oyunculara kutu çizer, netteki bazı lowların yaptığı gibi bombaya yada ölmüş karaktere yada kendinize çizmez,o lowlar strideyle yaptığı için böyle ]
-Line ESP [Crosshairinize adamların yerini daha net anlıyabilmek için line, yani çizgi çeker.]
-Health Bar [Adamların canını bar olarak gösterir + yanlarındada sayı olarak söyler]

Yapacaklarımız:
*Wolf Rush modları için otomatik kasılma yapacağız.
*Aimbot Yapacağız.

Aimbot yada wolfrush botları bitmeden hileyi paylaşabiliriz. Fakat ne zaman paylaşılcağı ile ilgili bir tarih vermiyoruz. Yarında olabilir,ertesi günde,ertesi haftada, ertesi ayda. Siz istediğiniz kadar sorun, tarihle ilgili net bir bilgi yok. Kısacası ne zaman hile tamamen stabil olur ve sorunsuz çalışır, o zaman paylaşırız. Ekipce bunun için çalışıyoruz.

wolftü çalışmalarımız bittikten sonra hoonds ve wolftü klan vs lik hackte çıkacaktır. Her şey sırayla.

Bu süreçte biz mal mal bekleyecez mi diye soracak olan gerizekalılarada şunu söylemek istiyorum: Bir sike yarayın, gidin paylaşım yapın, forum dediğin paylaşım yaptıkça ayaktadır. Faydanız olsun...

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
+1 Facebook mesajlarına cevap vermekten ciğerim soldu

Üye
9 HİZMET YILI
beyler biraz yardımcı olalım paylaşım yapın adamlar uğraşıyor heralde .!.

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
IIEmirEfendi' Alıntı:
beyler biraz yardımcı olalım paylaşım yapın adamlar uğraşıyor heralde .!.

Sende xxlarge yazmayıp komple renkli yazmayarak bize yardımcı olabilirsin.

edit : şimdiden uyarıyorum bu konu altında istek ve tarih isteyeni banlarım aptal olmayın konuyu okuyun tamamen.

Üye
9 HİZMET YILI
peki real envanter hack e dövme pençe vb şeylerde ekleyebilirmisiniz ne de olsa zaman çok şimdiden dwod hack ailesine teşekkürler

TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
kolay gelsin abi size, başarılarınızın devamını bekleriz

Üye
9 HİZMET YILI
Sen ne kadar dersen biz o kadar bekleriz abi galiba bizim beklediğimiz açıklama buydu teşekkürler..
Y4vaD6.jpg
:heart: :heart:

Üye
10 HİZMET YILI
BEKLEMEDEYİZ KARDEŞİM ACELEMİZ YOK AMA HİLEYİ KEŞKE ÜCRETLİ YAPSANIZ ÇÜNKÜ SİZ PAYHLAŞTIKTAN SONRA BİNLERCE KİŞİ BASE FELAN TARİCAK İSTEYEN KULLANBİLECEK VE OYUN BOK OLUCAK AMA YİNEDE EN İYİSİNİ SİZ BİLİRSİNİZ. HİLEDE SADECE KARAKTER VE TAKLA KULLANA BRİİ OLARAK SÖYLÜYORUM BASE TARAMIYORUM .

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Hayırlısı Abi Siz Yapında Biz Bekleriz MEMORYHACKERS AİLESİ <3

Üye
9 HİZMET YILI
SİZ VARYA SİZ TAM BİR ADAMSINIZ HELAL SIZE DORT GOZLE BEKLIYORUM :D

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
acıl paylaşım yapıyorum ama facem yok neyde yapıyım instragam desen kişi bile bakmaz bana aynı memoryhacrdeki kişiler konularıma bakmadı gibi :D ben dün transformiceye paylaştım şarkı olarak sizin hilenizi koydum

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Valla çok güzel bi cümle söylemişsin helal olsun bazı zihniyetsizlerede bunlar ders olsun beklemeyi bilin artık

Üye
9 HİZMET YILI
Aga haklısınza tüm hileler fixlenmiş oyunda 1-2 tane illaki karşımıza çıkıyor ve mağdur oluyoruz @Nader11ndeu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...