DWORD Vip Hack Ve GP Farmer BAKIMDADIR ! [21-22 KASIM 2016]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
HİLELERE GİRİŞLER AÇILDI, DWORD GP FARMER, DWORD TR VIP HACK VE DWORD AERIA VIP HACK GUNCELLENDİ. KİLİT.

Üye
10 HİZMET YILI
hacı bende yazılar hep kırmızı kalıyor ne yazdıysanız denedim hala kırmızı onuda bi düzeltseniz ??

Üye
9 HİZMET YILI
Abi biz bekleriz siz  bi yapın da real envatere dövme de gelsin lütfen.

Ultra Üye
9 HİZMET YILI
peki furkan abi gp farmer v3 de atma veya dword vip hackta atma sorunu olacakmı yanı benım bılgısayar pek ıyı olmadıgından soruyorum sıkıntıysa sılın lutfen :)

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Bir Kaç Gün Daha Kıçımızı Sıkıcaz Adamlar Gece Gündüz Dinlemiyor Bizim İçin Çalışıyorlar Emeklerine Saygı Olarak Bekleyelim 4 Gözle...

Unutulan Değil iz bırakan OL!
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
İnş Yardım vb konuları açmasınız.

Üye
9 HİZMET YILI
Youtube'deki Herşeyi Denedim Ama Bir Türlü Yeşil Olmadı Önceden Oluyodu Çözümü Bulan Yazabilirmi

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
ThePerfectNova' Alıntı:
Youtube'deki Herşeyi Denedim Ama Bir Türlü Yeşil Olmadı Önceden Oluyodu Çözümü Bulan Yazabilirmi

Güzel kardeşim, biricik değerli kardeşim, biricik ama biricik çok ama çok değerli sayın memoryhackers.org üyesi. Konudada yazdığı üzere şuan hileye girişler kapalıdır. Konudada yazdığı üzere şuan girişler kapalı olduğu için ne nyxlauncher açılır nede yazılar yeşil olur hiçbir şey olmaz. İyi günler. Yapmanız gereken tek şey yeni versiyonları beklemeniz.

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
ThePerfectNova' Alıntı:

Güzel kardeşim, biricik değerli kardeşim, biricik ama biricik çok ama çok değerli sayın memoryhackers.org üyesi. Konudada yazdığı üzere şuan hileye girişler kapalıdır. Konudada yazdığı üzere şuan girişler kapalı olduğu için ne nyxlauncher açılır nede yazılar yeşil olur hiçbir şey olmaz. İyi günler. Yapmanız gereken tek şey yeni versiyonları beklemeniz.

Furkan Kardeşimi Delirtceniz Valla Adam Patlasa Haklı  :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Furkan abi ya açılmıyor yardım eder misin tw versem desem mesela ban yer miyim :D :D Şaka Şaka reisler bırakmıştım kpss var diye geçti başlıyım dedim şimdi girdim baktım kapanmış bele şansa ne diyem :) Neyse beklemedeyiz aç kurtlar gibin kolay gelsin :)

#YabancıSınırınaHayır
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Siktirgit gelme ben mevlana değilim​
   Abi bir sorunumu dile getiricem konuda açmıştık bir iki hafta önce ama sorun çözülmedi tekrar dile getiriyorum

Loaderi YÖNETİCİ olarak aç deyince__cmd geliyor__Tamam.__geliyor veee ekrandaki cmd soluk renk alıyor ve pc donuyor....
RESET atmdan pcyi HİÇBİR ŞEKİLDE kullanamıyorum eğer bu hileden kaynaklanan bir hataysa (bence öyle çünkü eski versiyonlarda olmuyordu bu ) LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN bunuda ZELTİN      :D ;) :angel:
.....................................................................................ŞİMDİDEN THX.........................................................................

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...