Gencoo' Alıntı:Envanter hilesinde silahı yere atamıyorsunuz ve birini uyandıramıyorsunuz. Envanter hilesini açıp envantere girerseniz zaten silahların, bıçakların, bombaların ve tabancaların istatistikleride görünmüyorlar.
Önerim!
Bir süredir hile ile oynuyorum ancak sadece head shot hack açıp oynuyorum. Cehennem moduna gir ve kutu kas ardından kutulardan altın ve GP çıkacak. Kutulardan max 50000 min 10000 altın çıkıyor. Giriş gibi maplerde sürekli head shot hack açıp oyna ve bir süre böyle kasıldığında artık hediye kutuna 500K altın ve 1M GP gelecek :Bana 1 kez 500k altın 3 kerede 1M GP geldi.
Birisi çıkıp "Kapat" dediğinde sende ona "Kendin yapsan hac k olmazsın" de :Veya "bloodrapper yapsa alkışlarsınız" de.
KARDEŞ CEHENNEM MODUNDA HER ZAMAN OYNAYAMIYORSINKİ GÜNDE 5 KUTU KAZANIYOSUN SADECE SONRA BİLET BİTİYORGencoo' Alıntı:Envanter hilesinde silahı yere atamıyorsunuz ve birini uyandıramıyorsunuz. Envanter hilesini açıp envantere girerseniz zaten silahların, bıçakların, bombaların ve tabancaların istatistikleride görünmüyorlar.
Önerim!
Bir süredir hile ile oynuyorum ancak sadece head shot hack açıp oynuyorum. Cehennem moduna gir ve kutu kas ardından kutulardan altın ve GP çıkacak. Kutulardan max 50000 min 10000 altın çıkıyor. Giriş gibi maplerde sürekli head shot hack açıp oyna ve bir süre böyle kasıldığında artık hediye kutuna 500K altın ve 1M GP gelecek :Bana 1 kez 500k altın 3 kerede 1M GP geldi.
Birisi çıkıp "Kapat" dediğinde sende ona "Kendin yapsan hac k olmazsın" de :Veya "bloodrapper yapsa alkışlarsınız" de.
truesoft' Alıntı:Beyler Hala sorunum çözülmüş degil hile açıkken silah yere atılmıyor , hiç bir özellik aktif olmadıgı halde bu sorunu nasıl gidere bilirim
FrankenStein' Alıntı:ONU YABAMAZLAR KARDES NEDENİ MOD HACK KARDES ODNAN BAZILARIDA ENVANTER HACKDE SİLAH ATAMIOZ DİYO ADI USTUNE ENVANTER HACK NASIL ATILSIN BİRAZ AKIL
Ben hiç birine katılmadan 500k altın aldım, 1.1M altın olduğundada harcadım şu an 300k var.eazy-e' Alıntı:wolftü o 1m altını katılım etkinliğinden yolladı öyle girişe girip hs atmakla 1m altın gelmez
BatuhanK' Alıntı:Atılmamasının sebebi sende olmaması . Envanter hackte silah senin olmuyor value üzerinden oynuyosun , bunun sebebi ile atamazsın .