dword-vip-hack yere silah atamamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm beyler ve bayanlar
dword-vip-hack 6.9.5 sürümünü bugun indirip kurdum ben hilede sadece envanteri ve wallı kullanıyorum, 
oyun içinde
1.yere silah atılmıyor
2.uyku modunda resleme yapılmıyor
çözümü varmı ?

Üye
10 HİZMET YILI
Envanter hilesinde silahı yere atamıyorsunuz ve birini uyandıramıyorsunuz. Envanter hilesini açıp envantere girerseniz zaten silahların, bıçakların, bombaların ve tabancaların istatistikleride görünmüyorlar.

Önerim!

Bir süredir hile ile oynuyorum ancak sadece head shot hack açıp oynuyorum. Cehennem moduna gir ve kutu kas ardından kutulardan altın ve GP çıkacak. Kutulardan max 50000 min 10000 altın çıkıyor. Giriş gibi maplerde sürekli head shot hack açıp oyna ve bir süre böyle kasıldığında artık hediye kutuna 500K altın ve 1M GP gelecek ::)  Bana 1 kez 500k altın 3 kerede 1M GP geldi.

Birisi çıkıp "Kapat" dediğinde sende ona "Kendin yapsan hac k olmazsın" de ::) Veya "bloodrapper yapsa alkışlarsınız" de.

Üye
9 HİZMET YILI
:D eyw kardeşim zaten her ay düzenli nakit cekiyorum onda sıkıntı yokta :D maksat ipnelik olsun diye :D dedigini anladım, peki sadece headshot acıkken yere silah ata biliyorsun dimi ?

Üye
10 HİZMET YILI
Gencoo' Alıntı:
Envanter hilesinde silahı yere atamıyorsunuz ve birini uyandıramıyorsunuz. Envanter hilesini açıp envantere girerseniz zaten silahların, bıçakların, bombaların ve tabancaların istatistikleride görünmüyorlar.

Önerim!

Bir süredir hile ile oynuyorum ancak sadece head shot hack açıp oynuyorum. Cehennem moduna gir ve kutu kas ardından kutulardan altın ve GP çıkacak. Kutulardan max 50000 min 10000 altın çıkıyor. Giriş gibi maplerde sürekli head shot hack açıp oyna ve bir süre böyle kasıldığında artık hediye kutuna 500K altın ve 1M GP gelecek ::)  Bana 1 kez 500k altın 3 kerede 1M GP geldi.

Birisi çıkıp "Kapat" dediğinde sende ona "Kendin yapsan hac k olmazsın" de ::) Veya "bloodrapper yapsa alkışlarsınız" de.

Gencoo' Alıntı:

Önerim!

KARDEŞ CEHENNEM MODUNDA HER ZAMAN OYNAYAMIYORSINKİ GÜNDE 5 KUTU KAZANIYOSUN SADECE SONRA BİLET BİTİYOR :D

Üye
9 HİZMET YILI
Beyler Hala sorunum çözülmüş degil hile açıkken silah yere atılmıyor , hiç bir özellik aktif olmadıgı halde bu sorunu nasıl gidere bilirim

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
ONU YABAMAZLAR KARDES NEDENİ MOD HACK KARDES ODNAN BAZILARIDA ENVANTER HACKDE SİLAH ATAMIOZ DİYO ADI USTUNE ENVANTER HACK NASIL ATILSIN BİRAZ AKIL

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
truesoft' Alıntı:
Beyler Hala sorunum çözülmüş degil hile açıkken silah yere atılmıyor , hiç bir özellik aktif olmadıgı  halde bu sorunu nasıl gidere bilirim

Özellikleri Seçtiğinde Hepsini Kapatsan Bile Yine Olmaz . 

Üye
9 HİZMET YILI
FrankenStein' Alıntı:
ONU YABAMAZLAR KARDES NEDENİ MOD HACK KARDES ODNAN BAZILARIDA ENVANTER HACKDE SİLAH ATAMIOZ DİYO ADI USTUNE ENVANTER HACK NASIL ATILSIN BİRAZ AKIL

frakenstein kardeşim hiledeli özellikler aktif olmadıgı halde demiştim ama tam okumamışsın heral de neyse hyuna cevap verdi yeterli oldu bana teşekkürler

researcher
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Atılmamasının sebebi sende olmaması . Envanter hackte silah senin olmuyor value üzerinden oynuyosun , bunun sebebi ile atamazsın .

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
BatuhanK' Alıntı:
Atılmamasının sebebi sende olmaması . Envanter hackte silah senin olmuyor value üzerinden oynuyosun , bunun sebebi ile atamazsın .

Arkadaşın da Dediği Gibi Silahlar Sizin Olmadığı Value Üzerinden Oynadığınız İçin Atamazsınız . Kilit*​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...