Dword Vip wolftü Güç Slotu Bugu !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Beyler ben real inventory ile oynuyorum envanterde özel kısmına baktığımda Güç slotu 1 ve 3 ü gördüm ama çalışmadığı için üzülüyordum bende real inventory'i açınca güç kısmına Kurt savunması geliyor ya Bende kraliyet dövmesini o mu bu mu dedim kurt savunmasını takmak istedim bende kolluk dövmemi çıkarıp taktım ve oyuna girdiğimde halendaha dövmelerim duruyordu arkadaşla hasar testi yapayım dedim UTX ile kurt korumasını takmadan 33 vuruş yazdı kurt korumasını takınca 44 vuruş Gerçekten etkili taktik !!!

NOT : Eğer pençe falan takmak istiyorsanız hediye kutunuzda olmalı envanterden güç kısmına gelip onu alıp dövmeyi çıkartıp takabilirsiniz :D

Hadi size Kolay Gelsin :D  Dere Tepe Kullanın :D

NOT 2 : Eğer konu yanlış yerdeyse taşırmısınız ? :D

NOT 3 : Rep verseniz güzel olur ama size kalmış :D

seytanazaptabayfikretnoktakom
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
oluyor ben biliyordum

Üye
9 HİZMET YILI
Kardeş buraya yazarmısın nasıl oluyor hepimiz kardeşiz öyle yapmayın bee D:D

Üye
9 HİZMET YILI
kardeşim şimdi yeni çar açtım 3 dövme aldım sonra real inventory ile giriyorum hediye kutusunda açınca gelmiyorki hediye gidiyor ?

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
JitterShutoku' Alıntı:
kardeşim şimdi yeni çar açtım 3 dövme aldım sonra real inventory ile giriyorum hediye kutusunda açınca gelmiyorki hediye gidiyor ?

Hocam önce real inventory açtınmı açtın sorna envantere 2 kere gir çık sonra tekrar girip güç kısmına gelicen envanterde güç kısmına gelmeden alma ve dövmeleri takıcaksan önce real inventory i açmadan yap ve üst üste 3 er dövme takcaksan yapma bence :D tehlikeli iş :D one hit açmışsın gibi vurursun :D direk ban yersin :D

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
xwen' Alıntı:
Kardeş buraya yazarmısın nasıl oluyor hepimiz kardeşiz öyle yapmayın bee D:D

İlk önce real inventory i açıyosun sonra envanterine 2 kere girip çıkıyosun ve güç slotuna girip dövmeyi çıkarıp kurt savunmasını takıyorusun !

TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
bu bug değil kardesim :D bunu bilen bilir yani bilenlere ayrıcalıktır bu secenek ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...