Dword Wolftü ÖNERİ/FİKİR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Bu gönderinin altına farklı hilelerden gördüğüm veya kendi düşündüğüm bir kaç öneriyi sunacağım ve gözüme çarpan hataları yazacağım. sizin de önerileriniz vb. var ise yorum olarak eklemenizi rica ediyorum.

1- GP Farm için "Capture Base" eklentisi. "Conquest" modunda A-B-C-D-E Base'lerini ele geçirme lokasyonlarını spawnpointe ışınlamak. Spawnpointte doğduğumuz anda takımımızdan rastgele birisi bu Baseleri almaya başlayacak.
(başka bir hileden alıntıdır. Sadece oda yöneticisi siz iseniz çalışıyordu onda. Yapımcılarının forumu çok çok az tanınıyor ve hile 1 gündür fixli. Hala yeni bir haber veya güncellemeleri yok.)

2- Special Ability eşyasında koşarken bir rakipe çarptığımızda donduruyordu. 1. madde de kastettiğim hilenin yapımcıları Fake Dash da bunu yapabilmeyi başarabilmişler ama hala takla atarken güçlü saldırı gibi gözüküyor. Demek istediğim en azından rakip dondurmanın yapılabildiğini ele alalım. Bunun üzerinde bir şeyler deneyebilirsiniz.

3- Sahte isim değiştirme ile yerine göre çeşitli şeylerin yapılabileceğini düşünüyorum. Ne alaka yani diyebilirsiniz fakat ufak bir örnek vereyim, sahte isim değiştirme ile isminizi değiştirdiğimizde güçlü kullanıcı eşyasına hiçbir karakter engeli olmadan istediğimizi yazabiliyoruz [Aeria serverından örnek, "{-[" gibi simgeler konulamıyor fakat sahte isim değiştirme ile istediğinizi ekleyebiliyorsunuz.([VIP], [GS], [GM] vb.)] ve chat konuşmasında yazdıklarımız aykırı bir kelime olsa bile engellenmiyor. Yani detaylı denemeler yapılırsa ben bir çok şeyde işe yarayacağını düşünüyorum.

4- Dword ile Wolftü'ye giriş yaptığımız zaman envanterdeki en ufak silah düzenlemesi direkt Real Inventory hilesi açmış gibi olmasına yol açıyor. Yani başkaları bizim silahımızı alamıyor ve biz kendi silahımızı atınca da alamıyoruz. Klan savaşlarına giderken envanter düzenlemek şart oluyor ve bu da probleme dönüşüyor.

5- Dword Wolftü hilelerinin TRden yapıldığını biliyorum fakat benim önerim Aeria veya diğer serverlar için de öncelik tanınması. Sonuçta Türkiye çapını aştınız ve gün geçtikçe tanınıyorsunuz. Her ne kadar TRden yaptığınız Aeria da çalışıyor olsa da 3. madde de ki gibi güzel detaylar ve 2. madde de ki gibi önemli detaylar TRye oranla daha çok dikkat çekiyor.

6- 6.0da bir dönem ekli olan "Funny Spammer" bence ufak tefek düzenlemeler ile MH'nin tanınması adına tekrar getirilebilir. Sonuçta hileyi kullananın kim olduğu belli olmadan MHnin rek - lamı yapılmış oluyor. Ufak tefek düzenlemeden kastım daha çekici ve ürkütücü şeyler yazılabilir diye düşünüyorum. Tabii ki de Aeria serveri unutmadan, ingilizce yazılarla beraber :)

7- Klasik olarak 9.0ı sormadan edemiyorum. Yazdığım "Capture Base", "Sahte isim değiştirme" ve "Funny Spammer" ile yapılabilecek şeylerle tekrar açılırsa güzel bir geri dönüş yapmış olur diye düşünüyorum.

Ben bildiklerimden mantıklı gelenleri gönderiye ekledim. Yazdığım ilk 2 maddeden asla övmeye veya rek - lam yapmaya çalıştığımı düşünmeyin ve yorumda - mesajda hile ismini istemeyin. Kurucular dışında hiç kimseye o konu hakkında bilgi verilmeyecektir.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
klan ws de hile oldugumuz cok bellı oluyor karakterde 1. el tıfıl 2. el hıle menusunden sectıgımız karakter oluyor buda düzelse güzel olur.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
klan ws de hile oldugumuz cok bellı oluyor karakterde 1. el tıfıl 2. el hıle menusunden sectıgımız karakter oluyor buda düzelse güzel olur.
klan savaşında karakter hilesi yapmanda tehlikeli bence

@nader11ndeu konuya bakabilir misin rica etsem. Başka bir forumda 9.0ın güncelleneceğini söylemişsin. Konuda yazdıklarımı dikkate alırsan sevinirim.

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Dword team wolftü üzerine çalışmayı bıraktı artık eski bir oyun hile fix yerse güncellenmeyecektir diye açıklama yapıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...