Üye
aga neden karakter olmuyor takla olmuyor uçma olmuyor

cilqinkral56' Alıntı:aga neden karakter olmuyor takla olmuyor uçma olmuyor
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
T3D10USM0LL4' Alıntı:Abi Nolur Setli Kurtlar (Dövme) Gelsin Bide Tek Yemiyelim Birde Silah Atabilelim Sonra Hile Olduğumuzu Anlıyorlar Atıyolar Falan.Bide Bütün Karakterleri Sok Hileye Özellerin Hepsini Set Eskilerin Setide Olsun (Benim İsteklerim Bu Kadar)
Bide Dword 6.8.3 de özel kurt seçiyorum olmuyor taklada olmuyor sadece real açabiliyorum Ne Yapabilirim?
manyakoyuncu' Alıntı:abi dövme pençe flan koyun lıtfen bırde yenı kurtları ekleyın yenı kurtlar geldi lutfen abi dövme ve pençeee lütfen abicimmm
sağolun' Alıntı:T3D10USM0LL4' Alıntı:Abi Nolur Setli Kurtlar (Dövme) Gelsin Bide Tek Yemiyelim Birde Silah Atabilelim Sonra Hile Olduğumuzu Anlıyorlar Atıyolar Falan.Bide Bütün Karakterleri Sok Hileye Özellerin Hepsini Set Eskilerin Setide Olsun (Benim İsteklerim Bu Kadar)
Bide Dword 6.8.3 de özel kurt seçiyorum olmuyor taklada olmuyor sadece real açabiliyorum Ne Yapabilirim?
istediğiniz silah dövme vb gibi esyaların güncel valuları ve kodlarını yorumda paylasın eklensin
sağolun' Alıntı:T3D10USM0LL4' Alıntı:Abi Nolur Setli Kurtlar (Dövme) Gelsin Bide Tek Yemiyelim Birde Silah Atabilelim Sonra Hile Olduğumuzu Anlıyorlar Atıyolar Falan.Bide Bütün Karakterleri Sok Hileye Özellerin Hepsini Set Eskilerin Setide Olsun (Benim İsteklerim Bu Kadar)
istediğiniz silah dövme vb gibi esyaların güncel valuları ve kodlarını yorumda paylasın eklensin
Tattoo B (GM GL): 12236sağolun' Alıntı:manyakoyuncu' Alıntı:abi dövme pençe flan koyun lıtfen bırde yenı kurtları ekleyın yenı kurtlar geldi lutfen abi dövme ve pençeee lütfen abicimmm
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]istediğiniz silah dövme vb gibi esyaların güncel valuları ve kodlarını yorumda paylasın eklensin[/FONT]
manyakoyuncu' Alıntı:sağolun' Alıntı:T3D10USM0LL4' Alıntı:Abi Nolur Setli Kurtlar (Dövme) Gelsin Bide Tek Yemiyelim Birde Silah Atabilelim Sonra Hile Olduğumuzu Anlıyorlar Atıyolar Falan.Bide Bütün Karakterleri Sok Hileye Özellerin Hepsini Set Eskilerin Setide Olsun (Benim İsteklerim Bu Kadar)
Tattoo B (GM GL): 12236sağolun' Alıntı:manyakoyuncu' Alıntı:abi dövme pençe flan koyun lıtfen bırde yenı kurtları ekleyın yenı kurtlar geldi lutfen abi dövme ve pençeee lütfen abicimmm
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]istediğiniz silah dövme vb gibi esyaların güncel valuları ve kodlarını yorumda paylasın eklensin[/FONT]
Tattoo B (GM): 12237
Tattoo B (GM DR):12238
Tattoo B (GM DB):12239
Tattoo B (GM DP) :12240
emrebrossi' Alıntı:önceki gibi olsun
harabe0033' Alıntı:BAKALIM NASI BİŞY İLK DEFA DENİCEM![]()
seition2' Alıntı:De *** adam daha ne yaspınlan biri dövme ister biri yere silah atma olum parasız hile lan bu gidin cold felan alın *** bedava hile bulmuşsunuz adamlar elinden geleni yapıyor siz ise şükür etmeyip daha çok istiyorsunuz sizin sorununuz ne anlayamıyorum yetti artık adamlar sadece ******* para kazanıyolar belki az bei çok ama bu adamlarında bi özel hayatı var ilgilenmesi gereken konular var hileye abartmaya gerek yok bence böyle bile mükemmel bu sikko lar yüzünden bu kadar emek çekmek fazla bile buarada böyle bi hileyi bedavaya dağıttığınız için Memoryhackers ekibine teşekkürler![]()
LeftSpace' Alıntı:hiyusa' Alıntı:valla ne biliyim dövme olsa karakterlerde can sorunu var birde tek yiyorlar o sorun hall olsaydı birde silah atıp alabilseydik çok iyi olurdu işte o zaman hile indirilmeye değerdide neyse!!!
Karşındaki DWORD HACK İSE Sana 1 hit açıp tek atar indirmek istemiyosan indirme.
ICheGueVara' Alıntı:LeftSpace' Alıntı:hiyusa' Alıntı:valla ne biliyim dövme olsa karakterlerde can sorunu var birde tek yiyorlar o sorun hall olsaydı birde silah atıp alabilseydik çok iyi olurdu işte o zaman hile indirilmeye değerdide neyse!!!
Karşındaki DWORD HACK İSE Sana 1 hit açıp tek atar indirmek istemiyosan indirme.
abi şey dword 6.9 da yeni çıkan silahlarla yeni karakterler olcakmı