Depo DWORD wolftü VİP Hack 6.9 Değişiklik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
ramboxxx' Alıntı:
Arrow' Alıntı:
Lehond' Alıntı:

hile henüz güncel değil güncel olunca link paylasılacaktır kardesim

ya kardeşim 1 haftadır beklioz verin artık şu linki yaa

daha yama çıkalı 3 gün oldu kardesim güncellemek senin için o kadar basitse gel buyur beraber güncelleyelim sende kurtul bende kurtulim sabırlı olun biraz kardesim güncellemek basit bir iş degil

Üye
10 HİZMET YILI
real inventory yokmu :((

abi yemin ediyom bune ya abi ben real envintory var diye ben sizi hep destekledim real inventory gelmesse desteklemem ve siteyi hack lerim . (yanlış anlamayın)

Üye
10 HİZMET YILI
Arrow' Alıntı:
ramboxxx' Alıntı:
Arrow' Alıntı:
Lehond' Alıntı:

hile henüz güncel değil güncel olunca link paylasılacaktır kardesim

ya kardeşim 1 haftadır beklioz verin artık şu linki yaa

daha yama çıkalı 3 gün oldu kardesim güncellemek senin için o kadar basitse gel buyur beraber güncelleyelim sende kurtul bende kurtulim sabırlı olun biraz kardesim güncellemek basit bir iş degil

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
lekster' Alıntı:
real inventory yokmu :((

abi yemin ediyom bune ya abi ben real envintory var diye ben sizi hep destekledim real inventory gelmesse desteklemem ve siteyi hack lerim . (yanlış anlamayın)

var kardesim real da var slotda var :)

Üye
10 HİZMET YILI
IISLASHERII' Alıntı:
Abi birde dövme hack eklersen yani hileyi abartmadan oynamak istiyenler ve ben takla, silah, karakter açıyoruz e tabi dövme bitince veya hiç olmayınca genellikle ezik kalıyoruz full setlere karşı bu yüzden istiyoruz (çoğu kişinin hayali set dövmeli kurt oynamak) PLS...

:D bende öle istiyorum

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
lekster' Alıntı:
IISLASHERII' Alıntı:
Abi birde dövme hack eklersen yani hileyi abartmadan oynamak istiyenler ve ben takla, silah, karakter açıyoruz e tabi dövme bitince veya hiç olmayınca genellikle ezik kalıyoruz full setlere karşı bu yüzden istiyoruz (çoğu kişinin hayali set dövmeli kurt oynamak) PLS...

:D bende öle istiyorum

yeni tema sayesinde artık istediğiniz özellikleri kendinizde eklyebileceksiniz kardesim

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Beyler Dword Hackin bitmesine az kaldı link ver diyip durmayınız

Üye
10 HİZMET YILI
Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Arrow' Alıntı:
seition2' Alıntı:
De *** adam daha ne yaspınlan biri dövme ister biri yere silah atma olum parasız hile lan bu gidin cold felan alın *** bedava hile bulmuşsunuz adamlar elinden geleni yapıyor siz ise şükür etmeyip daha çok istiyorsunuz sizin sorununuz ne anlayamıyorum yetti artık adamlar sadece ******* para kazanıyolar belki az bei çok ama bu adamlarında bi özel hayatı var ilgilenmesi gereken konular var hileye abartmaya gerek yok bence böyle bile mükemmel bu sikko lar yüzünden bu kadar emek çekmek fazla bile buarada böyle bi hileyi bedavaya dağıttığınız için Memoryhackers ekibine teşekkürler :D

küfüüür olumsuz sözler ban sebebidir adam gibi küüfürsüz yorum yapın
kardeşim ben küfürsüz yorum yapıcam ama bunlar ne lafdan anlıyor ne sözden adam hile çıkartıyor bedavaya böyle bi hile adam bulduguna şükretmiyorda o olsn bu olsun bedava ya bedavaya yazıkdır günahtır abi bunca emek çekiyonuz adamlar istiyorda istiyor

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
IISLASHERII' Alıntı:

O iş Cok Zor Krakter Kodlarını gec Krakter Ekipmanların Kodları Nette Bile yok Varsa Bilemem kodlar Dusse Bile Onu işlemek Cok zor AHH- Hatası cok verir Dövmeler Gibi  :idea: :idea:

Üye
10 HİZMET YILI
BEYLER BENİM PC WİNDOWS 10 ERİŞİM ENGELLENDİ HATASI ALIYORUM HERTÜRLÜ ŞEYİ DENEDİM OLMUYOR

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
destkopxx' Alıntı:
BEYLER BENİM PC WİNDOWS 10 ERİŞİM ENGELLENDİ HATASI ALIYORUM HERTÜRLÜ ŞEYİ DENEDİM OLMUYOR

[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]hile henüz güncelleme aşamasında hatalar düzeltiliyor  güncel olunca link paylaşılacaktır kardeşim[/FONT]

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
umutyldrm45' Alıntı:
abi bitmedimi
  bitince nsıl indiririz

hile henüz güncelleme aşamasında güncel olunca anasayfada link paylaşımı yapılacaktır kardeşim

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
bilgi verirseniz sevinirim isim değiştirme ölüm öldürme sıfırlama felan olucakmı hilede ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...