Çözüldü Dword WSReborn çok geç açılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bugün oyunu açtıktan sonra hızlıca hileyi yükle kısmına bastım. İlk başta MemoryUI cok geç açıldı yaklaşık 3 dakika gibi bir sürede. O açıldıktan sonra ise dediğim gibi hileyi yükle kısmına bastım ve ilk başta B Record yazıp beni yaklaşık 7 dakika bekletti. Bunun sebebi nedir ve bir çözümü var mıdır iyi oyunlar.

Çözüm
site çerezlerini ve cookieleri temizleyin.
windows defenderinizi kapatın
güncel loaderi siteden indirin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

uiyi yönetici olarak çalıştırın.
%temp% temp ve prefetch dosyalarını temizleyin.
farklı tarayıcı deneyin
Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bu durumu sürekli yaşıyor musun ? aynı sorunu yaşadığımda sadece intarnetim yavaş durumda oluyor bişey indirirken vs bu şekilde geç açılıyor tarayıcı değiştir tekrar indir loader ı ve intarnet hızına dikkat et bakalım sorun çözülcek mi

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
İnternet ve bilgisayarınızdan dolayı da olabilir. Mh'yi silip tekrar indirdikten sonra internet testi yapar mısınız hile açmadan?
İnternette bir probleminiz yoksa görev yöneticisinden CPU'nun ne kadar güç harcadığına bakaraktan Mh'yi açar mısınız?
Beni 30 saniyeden fazla bekletmemiştir. 1 2 kere bekletti çok fazla 2 3 dakika falan kapatıp açtım 10snde açıldı

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bugün oyunu açtıktan sonra hızlıca hileyi yükle kısmına bastım. İlk başta MemoryUI cok geç açıldı yaklaşık 3 dakika gibi bir sürede. O açıldıktan sonra ise dediğim gibi hileyi yükle kısmına bastım ve ilk başta B Record yazıp beni yaklaşık 7 dakika bekletti. Bunun sebebi nedir ve bir çözümü var mıdır iyi oyunlar.
Bunun tek bir nedeni var B Record sorunun yani internetinizin yavaşlığı hakkında eğer farklı internette denerseniz problemsiz açılacaktır

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Aynı sorunu bazen bende yaşıyorum. Sürekli olmuyor ama olunca da bunaltıyor genelde yaptığım tek şey birkaç dakika bekleyip tekrar mh loaderi açmak.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
site çerezlerini ve cookieleri temizleyin.
windows defenderinizi kapatın
güncel loaderi siteden indirin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

uiyi yönetici olarak çalıştırın.
%temp% temp ve prefetch dosyalarını temizleyin.
farklı tarayıcı deneyin

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...