Bugün oyunu açtıktan sonra hızlıca hileyi yükle kısmına bastım. İlk başta MemoryUI cok geç açıldı yaklaşık 3 dakika gibi bir sürede. O açıldıktan sonra ise dediğim gibi hileyi yükle kısmına bastım ve ilk başta B Record yazıp beni yaklaşık 7 dakika bekletti. Bunun sebebi nedir ve bir çözümü var mıdır iyi oyunlar.
bu durumu sürekli yaşıyor musun ? aynı sorunu yaşadığımda sadece intarnetim yavaş durumda oluyor bişey indirirken vs bu şekilde geç açılıyor tarayıcı değiştir tekrar indir loader ı ve intarnet hızına dikkat et bakalım sorun çözülcek mi
İnternet ve bilgisayarınızdan dolayı da olabilir. Mh'yi silip tekrar indirdikten sonra internet testi yapar mısınız hile açmadan?
İnternette bir probleminiz yoksa görev yöneticisinden CPU'nun ne kadar güç harcadığına bakaraktan Mh'yi açar mısınız?
Beni 30 saniyeden fazla bekletmemiştir. 1 2 kere bekletti çok fazla 2 3 dakika falan kapatıp açtım 10snde açıldı
Bugün oyunu açtıktan sonra hızlıca hileyi yükle kısmına bastım. İlk başta MemoryUI cok geç açıldı yaklaşık 3 dakika gibi bir sürede. O açıldıktan sonra ise dediğim gibi hileyi yükle kısmına bastım ve ilk başta B Record yazıp beni yaklaşık 7 dakika bekletti. Bunun sebebi nedir ve bir çözümü var mıdır iyi oyunlar.