6 Nis 2017 #1 Vandy V Onaylı Üye Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 54 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI beyler hileyi indiriyorum ama direk defender virüs algılıyor kapatyorum açtığımda direk siliyor dword napmalıyım
beyler hileyi indiriyorum ama direk defender virüs algılıyor kapatyorum açtığımda direk siliyor dword napmalıyım
6 Nis 2017 #2 ÜlküçüEmre Ü Üye Katılım 17 Ara 2016 Mesajlar 36 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI KARDEŞİM ANTİVİRUSU DEVRE Dışı BIRAK Oyla 0 Olumsuz oyla
6 Nis 2017 Yasaklandı #3 TheJonJon T Üye Katılım 26 Mar 2017 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Hileyi sil windows defender korumasını devre dışı bırak hileyi indir ve iyi eğlenceler iyi forumlar Oyla 0 Olumsuz oyla
6 Nis 2017 Konuyu başlatan #4 Vandy V Onaylı Üye Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 54 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI TheJonJon' Alıntı: Hileyi sil windows defender korumasını devre dışı bırak hileyi indir ve iyi eğlenceler iyi forumlar Genişletmek için tıklayın ... sorun o deyil defenderi kapatıyorum ama açtığımda direk siliyor Oyla 0 Olumsuz oyla
TheJonJon' Alıntı: Hileyi sil windows defender korumasını devre dışı bırak hileyi indir ve iyi eğlenceler iyi forumlar Genişletmek için tıklayın ... sorun o deyil defenderi kapatıyorum ama açtığımda direk siliyor
6 Nis 2017 #5 contra44m C Üye Katılım 22 Şub 2017 Mesajlar 8 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Hile sayfası bende göstermıyo napıcam Oyla 0 Olumsuz oyla
8 Nis 2017 #6 Onurbey21 O Üye Katılım 28 May 2016 Mesajlar 11 Tepki puanı 0 Ödüller 8 10 HİZMET YILI benimde loader sürekli hile beta test diyor ilk başta olmuştu sonra gitti gene beta test yazdı napayım sizce bakın file:///C:/Users/USER/Desktop/Ads%C4%B1z.png Oyla 0 Olumsuz oyla
benimde loader sürekli hile beta test diyor ilk başta olmuştu sonra gitti gene beta test yazdı napayım sizce bakın file:///C:/Users/USER/Desktop/Ads%C4%B1z.png