Çözüldü DWORK PUBGM HACK False Hatası Çalışmıyor (Resimli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, dün çalışan hile bugün çalışmıyor. Bugün gameloop kaldırıp yükledim ondan sonra çalışmamaya başladı.

Sorun şudur; Lobideyken ENTER tuşuna basıyorum hile geliyor. Fakat oyuna girince TRUE olmuyor adamları göstermiyor.

Nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler.

1682184488602.png

Çözüm
Merhaba arkadaşlar, dün çalışan hile bugün çalışmıyor. Bugün gameloop kaldırıp yükledim ondan sonra çalışmamaya başladı.

Sorun şudur; Lobideyken ENTER tuşuna basıyorum hile geliyor. Fakat oyuna girince TRUE olmuyor adamları göstermiyor.

Ekli dosyayı görüntüle 90412
Gameloop ayarlarinizda directx seçin ve gameloop 32 bit değilse 32 bit yapın problem çözülecektir
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI

Ekli dosyayı görüntüle 90412
Gameloop ayarlarinizda directx seçin ve gameloop 32 bit değilse 32 bit yapın problem çözülecektir

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Gameloop ayarlarinizda directx seçili mi ve gameloop 32 bit mi
Araştırma yaparken bu posta denk geldim. Sanırım sorunum 64bit olmasından kaynaklı. Şimdi 32bit indirdim kurulum yapıyorum.
Buradaki adımlarla çözülecek sanırım.

İlginize teşekkür ederim.
Çalışınca bilgi vereceğim.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Araştırma yaparken bu posta denk geldim. Sanırım sorunum 64bit olmasından kaynaklı. Şimdi 32bit indirdim kurulum yapıyorum.
Buradaki adımlarla çözülecek sanırım.

İlginize teşekkür ederim.
Çalışınca bilgi vereceğim.
Geri dönüşünüzü bekliyorum lütfen haberdar edin beni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...