Dworp Hack Sorun Çözemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar Bir sorunum var sorun söyle normalde Dworp 7.1 de reklam istemezdi sonra reklam istedi sorun o anda başladı reklamı onaylıyorum yeşil olyor ama oyun sec e basıp ny ile başlayanı seciyorum luncher acılmıyor biraz bekleip reklam onayını yapın ve loderı yeniden acın diyor ve bn tekrar yapıyorum reklam onayını ki reklama basmama gerek kalmadan yeşil olup kapanıyor sonra kapatıp açıyorum ve tekrar aynı uyarı .s nasıl çözebilirim ?

<Ç0rumlu>
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
modemi aç kapa beliki hile reklam onaylama sitesinden banlanmış olabilirsin

Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim aah hatası alman imkansız çünkü ben hileyi ilk çıktığından beri en az 3 4 saat oynuyom atmıyo sen wolftü dosya konumunda cshell.dll objetc.lto dosyalarını sildiysen o yüzdende olabilir.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Akıncılord' Alıntı:
Kardeşim aah hatası alman imkansız çünkü ben hileyi ilk çıktığından beri en az 3 4 saat oynuyom atmıyo sen wolftü dosya konumunda cshell.dll objetc.lto dosyalarını sildiysen o yüzdende olabilir.

dostum konu ban başka sen nediyorsun :D ahh  yok  loderı yeşil oluyor oyuu secden yapıyorum tekrar reklamı sec falan diyor yani luncher acsa girişe basıp hile kullancam ama olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...