Çözüldü dwrd pubg hack oyundan atma sorunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
slm arkadaslar 32 bıt emılator kulanıyorum.ve bu emılatoru uzun zamndır kulanıyorum...uyuna gırıyorum.ya 1 oyun oynuyorum.yada 3 oyun .sonra atıyor.sebebını bılen varmı.2 defa format attım.4 defa oyunu sıldım yukledım.

Çözüm
@kingangel
Sorununuzun hile ile alakalı olabileceğini düşünmüyorum

1- Sorun internet hızının düşüklüğünden dolayı kaynaklanabilir.
Eğer wi-fi kullanıyorsanız ağa bağlı diğer cihazların bağlantısını kesebilirsiniz.
Herhangi bir dosya indiriyorsanız veya uygulamalarınızı güncelliyorsanız, bu işlemler bittikten sonra oyuna girmeyi denemelisiniz.
Arka planda çalışan gereksiz uygulamalar da internetinizi yavaşlatabilir, oyuna girmeden önce bu programları kapatmalısınız

2- Donanım Sürücülerini güncelleyiniz.

3- Oyuna girmeden önce hız aşırtma işlemi yapıyorsanız eğer bu işlemi yapmadan oyuna giriniz. Sistem güç ayarlarını kontrol ediniz.

4- Oyuna girmeden önce windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup...
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
@kingangel
Sorununuzun hile ile alakalı olabileceğini düşünmüyorum

1- Sorun internet hızının düşüklüğünden dolayı kaynaklanabilir.
Eğer wi-fi kullanıyorsanız ağa bağlı diğer cihazların bağlantısını kesebilirsiniz.
Herhangi bir dosya indiriyorsanız veya uygulamalarınızı güncelliyorsanız, bu işlemler bittikten sonra oyuna girmeyi denemelisiniz.
Arka planda çalışan gereksiz uygulamalar da internetinizi yavaşlatabilir, oyuna girmeden önce bu programları kapatmalısınız

2- Donanım Sürücülerini güncelleyiniz.

3- Oyuna girmeden önce hız aşırtma işlemi yapıyorsanız eğer bu işlemi yapmadan oyuna giriniz. Sistem güç ayarlarını kontrol ediniz.

4- Oyuna girmeden önce windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.

Temp >>> Prefetch >>> %TEMP%

5- Oyuna girmeden önce Gameloop Motorları ayarrını Directx+ seçiniz

6- İnternet alt yapınıza uygun hızlı DNS adreslerini tespit edip uygulayınız.

7- Tüm bu işlemlere rağmen sorununuz çözülmüyorsa, cihazınızın sistem özellikleri ile PUBG’nin sistem gereksinimlerini karşılaştırmalısınız.
Bilgisayarınızın özellikleri daha iyiyse sorun muhtemelen PUBG’den kaynaklanıyordur ve oyun yönetimine ticket atarak sorununuzu çözmeleri talebinde bulunabilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...