DxD high school kesin çıkıcakmı (spoiler içerir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Duyumlarıma göre 2021 temmuz-ağustos civarlarında çıkıcakmış fakat kesin çıkıp çıkmıyıcağından şüpheliyim ve çoğu kişi final sezonu olucağını düşünüyor ama 4. sezon son bölümde en sonda gelecek bölümü göstermişlerdi ve orda azazel birisi ile kızıl ejder imparatoru hakkında konuşuyodu bence 5. sezonda issei jugernut drive açıcak ve o adamla vs atıcak belki bi ihtimal 10. bölümden 12. bölüme kadar vali ile kapışabilir tabi aralarda rias ile evlenicek

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
çıkarsa izleriz bakalım nasıl olacak

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Hocam açıkçası ben çıkacağını düşünmüyorum, 2018'de çıkmıştı 4. sezon ve aşırı Hype'lı bitmişti. Onun üzerine maksimum 2 sene içinde çıkarmaları gerekti ve çıkarmadılar. Şuan proje hakkında konuşulan birşey yok, bence çıkmayacak. Çoktan duyururlardı çıksaydı.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hocam açıkçası ben çıkacağını düşünmüyorum, 2018'de çıkmıştı 4. sezon ve aşırı Hype'lı bitmişti. Onun üzerine maksimum 2 sene içinde çıkarmaları gerekti ve çıkarmadılar. Şuan proje hakkında konuşulan birşey yok, bence çıkmayacak. Çoktan duyururlardı çıksaydı.
Şey diyolar yapımcılar başka bi anime ile uğraşıyolarmış ama böyle bi kitlesi varken animenin başka anime ilede uğraşmassın hani bende pek çıkıcağını sanmıyorum ama çıkarsa 2023 de çıkar

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
DxD için herhangi bi duyuru yok yani şu an görünürde yok :)

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Şey diyolar yapımcılar başka bi anime ile uğraşıyolarmış ama böyle bi kitlesi varken animenin başka anime ilede uğraşmassın hani bende pek çıkıcağını sanmıyorum ama çıkarsa 2023 de çıkar
Passione stüdyosu yapıyor animeyi, Passione Studiosu pek anime çıkarmış bir Stüdyo değil. Kaldı ki ellerindeki büyük serilerden biri bu, başka bir animeye uğraşmak yerine DxD'ye uğraşsalardı çok iyi olacaktı. 4. sezonun Finalinden Rias x Issei Ship'ini seven insanları aşırı derecede Hype'lamışlardı.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
My teacher, I do not think he will come out, it was in 2018, the 4th season was over and it was over with extreme Hype. They had to take it out within a maximum of 2 years and they did not. There is nothing talk about the project right now, I don't think it will come out. They would have announced it already if it had come out.
idk why

I don't like High School DxD Season 4 Graphics

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Passione stüdyosu yapıyor animeyi, Passione Studiosu pek anime çıkarmış bir Stüdyo değil. Kaldı ki ellerindeki büyük serilerden biri bu, başka bir animeye uğraşmak yerine DxD'ye uğraşsalardı çok iyi olacaktı. 4. sezonun Finalinden Rias x Issei Ship'ini seven insanları aşırı derecede Hype'lamışlardı.
stüdyonun uğraştığı işleri pek bilmiyorum sadece farklı bi anime ile uğraştıklarını duydum DxD ye devam etselerdi güzel bi anime olurdu ama çıkarsa bence 2 sezon çıkar daha çıkmaz devam ettirmeye çalışırlarsa beyaz ejderden daha güçlü bi rakip çıkartırlar ortaya belki ophisle kapışır bilemiyorum yani animenin sonunu kestirmek zor

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Yakın gelecekte çıkacağını düşünmüyorum; ama netf de devamı çıkarsa izlerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...