Dying Light Özel Promosyon %60 İndirimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
header.jpg

Dying Light Özel Promosyon %60 İndirimi

Et peşindeki zombilerin istila ettiği açık dünyada, kıyamet sonrası dönemde geçen, birinci şahıs aksiyon hayatta kalma oyunu. Gizemli bir virüs salgınıyla perişan olmuş şehri keşfet. Erzak ara, silah üret ve marazlı ordularıyla çarpışmaktır.

Dying Light , Techland tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından yayınlanan bir 2015 hayatta kalma korku video oyunudur. Oyunun hikayesi, Orta Doğu'daki Harran adlı bir şehirde karantina bölgesine sızmak için gönderilen Kyle Crane adlı gizli bir ajanı takip ediyor.

1.jpg

Bir kanca , oyuncuların binalara tırmanmasına ve yerler arasında hızla seyahat etmesine olanak tanır. Oyuncular oyunun dünyasını keşfettikçe, yeni silahlar üretmek veya satıcılara satmak için kullanılabilecek malzemeleri ve ganimetleri toplayabilirler.

2.jpg

Dying Light , dinamik bir gündüz-gece döngüsü içerir. Gün boyunca oyuncular tuzaklar kurabilir, rastgele hayatta kalanları kurtarabilir ve air droplara gidebilirler. Enfekte olanlar yavaş, kayıtsız ve kolayca görülebilir ve kolayca önlenebilirler.

3.jpg

Oyuncuların temastan kaçınmaları için, enfekte olanı bulmak ve önlemek için "hayatta kalma duyularını" kullanmaları gerekir. Oyuncu karakteri tespit edilirse, enfekte sayısını azaltmak için dikkat dağıtıcı ve tuzaklar kullanabilirler.

4.jpg

Oyun, yavaş, düşük seviyeli Biter'lar, oyuncu karakteri çok yaklaştığında patlayan Bombacılar, hızlı koşabilen Viraller ve sadece geceleri ortaya çıkan tehlikeli Uçucular dahil olmak üzere çeşitli düşmanlara sahiptir. Oyunun muharebesinin çoğunluğu, 100'den fazla silah ve işçilik ve kişiselleştirme yoluyla 1000'den fazla silah olasılığı ile yakın dövüş silahlarını kullanır.

5.jpg

Oyuncular bir silahı sınırlı sayıda tamir edebilir veya parçaları için parçalarına ayırabilir. Silah üretimi, gazlı bez ve metal parçalar gibi işçilik malzemeleri ve bir mağazadan satın alınabilen veya satın alınabilen bir plan gerektirir. Oyunun ikinci yarısında oyuncular menzilli ateşli silahları da kullanabilir iki tür saldırı tüfeği ve çeşitli küçük ateşli silahlar ve pompalı tüfekler. Ateşli silahlar kırılmaz veya bozulmaz, ancak mühimmat genellikle azdır.

6.jpg

Dahil edilen çok oyunculu bir özellik, oyuncunun "Gece Avcısı" olarak adlandırılan özellikle güçlü ve hızlı virüs bulaşmış bir mutant olarak oynamasına ve diğer oyuncuların sunucularını istila etmesine izin veren "Zombi Ol" olarak bilinen bir oyun modudur.

MİNİMUM :

İşletim Sistemi: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit

İşlemci: Intel® Core™ i5-2500 @3.3 GHz / AMD FX-8320 @3.5 GHz

Bellek: 4 GB RAM DDR3

Sabit Disk: 40 GB boş alan

Grafikler: NVIDIA® GeForce® GTX 560 / AMD Radeon™ HD 6870 (1GB VRAM)

DirectX®: Sürüm 11

Ses: DirectX® uyumlu

Ek Notlar: Grafik kartlarının dizüstü bilgisayar sürümleri çalışabilir ancak resmi olarak desteklenmemektedir.

Screenshot_5.png

ÖNERİLEN:

İşletim Sistemi: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit

İşlemci: Intel® Core™ i5-4670K @3.4 GHz / AMD FX-8350 @4.0 GHz

Bellek: 8 GB RAM DDR3

Sabit Disk: 40 GB boş alan

Grafikler: NVIDIA® GeForce® GTX 780 / AMD Radeon™ R9 290 (2GB VRAM)

DirectX®: Sürüm 11

Ses: DirectX® uyumlu

Ek Notlar: Grafik kartlarının dizüstü bilgisayar sürümleri çalışabilir ancak resmi olarak desteklenmemektedir.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
epic games abim sağ olsun ücretsiz aldık :)
Merhaba,

İndirimi paylaşmakta ki amacımız belirttiğiniz site üzerinden alım yapamayan üyelerimiz var ise onlara bilgi vermektir yine de yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Saygılarımla.​

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
bu oyunda çok iyi güzel indirimde gelmiş

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bedava almıştım epicten. CO-OP olarak da güzel oyun, oynamak isteyen arkadaşlar gönül rahatlığı ile alabilir. Bilgilendirme için teşekkürler.

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
arkadaşlarla oynanabilcek güzel bir oyuna benziyor

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Çok tatlı oyundu ya zamanında. Kütüphanemde duruyor. Baya oynamıştım.

Shinigami
Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Zaten tüm dlc'lere sahibim çünkü bu oyunu seviyorum, Şubat 2022'de dying.light 2'yi bekliyorum
yine de çok teşekkür ederim!

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Epicten bedava almıştım ama kaçıranlara hazır indirimdeyken kesin alın derim cok efso bi oyun

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Teşekkürler bunu görmememiştim bir bakıcağım uzun zamandır almak istiyorum fakat fırsat bulamıyorum.

Yazılım
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
bu oyun online da oynanabiliyormu?

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bayağıdır oynamak istediğim bir oyun ama sanırım geç kaldım bunun için yine de paylaşım için teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Sağolasın bilgilendirme için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...