1337
Seçkin Üye
Merhaba Dostlar, Manor Lords da şuan
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
ve
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
de %25 lik bir indirim var bugün ve yarın son zamanlar, kaçırmamanızı tavsiye ediyorum. Strateji severseniz oyun tam size göre. Gerçek zamanlı strateji ve simülasyon oyunu türünde olan bir oyundur. Oyuncular, Ortaçağ'da bir lordun rolünü üstlenir ve şehirler inşa eder, ekonomik ve askeri güçlerini geliştirir, ticaret yapar ve savaşır. Oyun, köyleri ve şehirleri detaylı olarak yönetmeyi, tarımı, inşaatı, ve diplomasiyi içerir. Oyunda, oyuncular hem geniş arazilere hakim olmak hem de stratejik savaşlarla düşmanlarını yenmek zorundadır.Oyunun grafikleri ve oynanışı beni etkiledi age of empires 2 hayranı olarak bu oyuna da bayıldım ama hala kendini geliştirmesi gereken bazı yönleri var tabiki, eğer siz de bu oyunu oynadıysanız oyun hakkın da ne düşünüyorsunuz yorumlara belirtin lütfen.
Oyun da oyuncular, Ortaçağ'da bir lordun rolünü üstlenirler. Oyun içinde şu unsurları bulabilirsiniz:
・Şehir Yönetimi: Oyuncular, şehirleri ve köyleri inşa etmek, geliştirmek ve yönetmek için çeşitli yapılar inşa ederler. Tarım, ticaret, savunma ve yaşam koşulları gibi alanlarda kararlar
・Kaynak Yönetimi: Oyuncular, ahşap, taş, demir gibi kaynakları toplar ve kullanır. Bu kaynaklar, yapı inşası, askeri birimlerin eğitimi ve geliştirilmesi gibi alanlarda kullanılır.
・Askeri Güç: Oyuncular, ordularını yönetir ve askeri stratejiler geliştirir. Savunma yapıları inşa edebilir, askeri birimleri eğitebilir ve düşmanlarla savaşabilirler.
・Diplomasi: Oyuncular, diğer lordlarla ilişkilerini yönetirler. Müttefikler bulabilir, ticaret anlaşmaları yapabilir veya düşmanlarla savaşabilirler.
・Gerçek Zamanlı Strateji: Oyun, gerçek zamanlı strateji unsurlarını içerir. Savaşlar ve diğer olaylar anında gerçekleşir, bu nedenle oyuncuların hızlı kararlar alması ve stratejik düşünmesi gerekir.
Manor Lords Sistem Gereksinimleri
- İşletim Sistemi sürümüWindows® 10 (64-bit) ...
- İşlemciIntel® Core™ i5-4670 (quad-core) / AMD® FX-Series™ FX-4350 (quad-core) ...
- Bellek8 GB RAM. ...
- Ekran KartıNVIDIA® GeForce® GTX 1050 (2 GB) / AMD® Radeon™ RX-460 (4 GB) / Intel® Arc™ A380 (6 GB) ...
- DirectXDirectX 12. ...
- Depolama15 GB.
・Sizin oyun hakkında ki düşünceleriniz nelerdir aşağıya belirtmekten kaçınmayın, iyi forumlar.
Moderatörün son düzenlenenleri: