e-KPSS vs iki yıllık grafik tasarım bölümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Selamünaleyküm herkese, hayırlı akşamlar. Memory Hackers platformunu da ailem olarak gördüğüm için önerilerinizi merak edip sormak istedim. Grafik tasarımı bölümünün 1. sınıfını bitirdim, 2. yılındayız. Sizce dondurup e-KPSS'ye mi odaklanmalıyım? Yoksa boş düşük puanlı bölümü okumaya devam mı etmeliyim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
KPSS'ye odaklan, iş sahibi ol. Daha sonra işinle birlikte üniversiteni bitirip ek gelir sağla veya tamamen oraya yönel.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum bence kpss ne hazırlan işini eline al ,artık üniversite mezunlarina bile iş yok

kaç tane lisans yapmış adamı asgari ücretli çalışirken gördüm

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ankarada amcan olmadan kpss yapıp kazanıp atanman gerçekten zor ama kpssden başka bir tercihin de yok bu yolda sana başarılar dilerim.

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hocam 3 ay kafa patlattıktan sonra bende son çıkış yolunu kpss de buldum ve elleri sıvayıp çalışmaya başladım. bildiğim kadarı ile grafik tasarım 2 yıllık bir bölüm ve 2. yıla girmişsin. eğer temelinde varsa 1 yıl dondur ve kpss ye hazırlan. kazanırsan hayatın yoluna girer kazanamazsan da 1 yıl daha okuyup özelde sürünmeye hazır ol derim

😀
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Üniversite ortamı yaşamı daha iyi tabiki de

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hocam 3 ay kafa patlattıktan sonra bende son çıkış yolunu kpss de buldum ve elleri sıvayıp çalışmaya başladım. bildiğim kadarı ile grafik tasarım 2 yıllık bir bölüm ve 2. yıla girmişsin. eğer temelinde varsa 1 yıl dondur ve kpss ye hazırlan. kazanırsan hayatın yoluna girer kazanamazsan da 1 yıl daha okuyup özelde sürünmeye hazır ol derim
başka çare yok gibi gözüküyor ya tarih olacağız yada tarih yazacağız

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Üniversite oku kardeşim o hayatı yaşa çok pişman olursun ben okumadım çok üzülüyorum kendi adım aklıma geldikçe kahroluyorum kpss garantisi yok

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Kpss hazırlanıp kendini güzel bir yere atmanı tavsiye ederim. Okul okuyarak çok fazla bir şey olunmuyor bizim ülkemizde maalesef ki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...