benim lol hesabım vardı 5 yıl önce açtığım hesabı açarken bi e-posta kullandım o e-postayı biliyorum ama e-postanın ne şifresini ne o e-postayı açarken kullandığım telefonu nede kurtarma e-postasını bilmiyorum nasıl öğrenebilirim şifreyi
Post automatically merged:
bide lol hesabına erşimim var ama e-postasının şifresi lazım
benim lol hesabım vardı 5 yıl önce açtığım hesabı açarken bi e-posta kullandım o e-postayı biliyorum ama e-postanın ne şifresini ne o e-postayı açarken kullandığım telefonu nede kurtarma e-postasını bilmiyorum nasıl öğrenebilirim şifreyi
Post automatically merged:
bide lol hesabına erşimim var ama e-postasının şifresi lazım
Kanka kurtarabileceğin nerdeyse hiçbir yol kalmamış telefon numarası veya tanımladığın başka bir e posta varsa öyle kurtarabilirsin diye biliyorum .
Oda olmazsa patlattıracan hesabı , çift doğrulama varsa eğer patlattırman da zor .
Dostum sen olduğunu doğrulayıp almayı deneyebilirsin, mail atabilirsin belki yardım edebilirler denemekte fayda var, bunların haricinde başka yol yok malesef
Kanka kurtarabileceğin nerdeyse hiçbir yol kalmamış telefon numarası veya tanımladığın başka bir e posta varsa öyle kurtarabilirsin diye biliyorum .
Oda olmazsa patlattıracan hesabı , çift doğrulama varsa eğer patlattırman da zor .
maili kurtarmak istiyorsan onu bir şekilde bu işlerden anlayan birine baktırman gerek . eğer hesabı kurtarmak istiyorsan güzel bir mail atmalısın . Daha önce hesabım çalındı riotla iletişime geçip benim olduğunu ispatladım ve geri almıştım hesabımı