E tuşu için spam programı arıyorsanız AutoClicker programları var çoğunda istediğiniz tuşu spam olarak atayabiliyorsunuz.Selamun Aleyküm klavyem oyun klavyesi değil ve çok araştırdım E spamlayacak program bulamadım varmı bilen yardımcı olacak?
evet bende mevcut ama klavyeden duş alaylayıp mauseyi spam yapabiliyorum bana klavyede E spamlamak için program lazım ve genellikle fiyatları 100$ ücretsizi varmı diye sormak için konu açmıştım yardımcı olabilecek varsa valla çok sevinirimE tuşu için spam programı arıyorsanız AutoClicker programları var çoğunda istediğiniz tuşu spam olarak atayabiliyorsunuz.
hayır new world de çok mazeme çalıyorlar farm yapmak için lazım makro kullanan var ise zaten o bölgede farm yapmak çok saçma çünkü hiç şansımız olmuyorSanırım fivemde Bilek güreşi oynuyorsun, Auto Hotkey diye bir program vardı oraya E Şeyini atayıp ctrl c ctrl v baya yaptıktan sonra play de ve oyuna geç otomatik tıklıyor
SpeedAutoClicker diye bir program var ücretsiz istediğin tuşa atayabiliyorsun onu kullanmanı öneririm.Selamun Aleyküm klavyem oyun klavyesi değil ve çok araştırdım E spamlayacak program bulamadım varmı bilen yardımcı olacak?
vallaha sağolasın aradığım şeyi buldum hem klavye hem mause macrosu yaptım sonunda konu kilitBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu programı denemeni öneririm makro için ideal