E spamlama programı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm klavyem oyun klavyesi değil ve çok araştırdım E spamlayacak program bulamadım varmı bilen yardımcı olacak?

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm klavyem oyun klavyesi değil ve çok araştırdım E spamlayacak program bulamadım varmı bilen yardımcı olacak?
E tuşu için spam programı arıyorsanız AutoClicker programları var çoğunda istediğiniz tuşu spam olarak atayabiliyorsunuz.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sanırım fivemde Bilek güreşi oynuyorsun, Auto Hotkey diye bir program vardı oraya E Şeyini atayıp ctrl c ctrl v baya yaptıktan sonra play de ve oyuna geç otomatik tıklıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
E tuşu için spam programı arıyorsanız AutoClicker programları var çoğunda istediğiniz tuşu spam olarak atayabiliyorsunuz.
evet bende mevcut ama klavyeden duş alaylayıp mauseyi spam yapabiliyorum bana klavyede E spamlamak için program lazım ve genellikle fiyatları 100$ ücretsizi varmı diye sormak için konu açmıştım yardımcı olabilecek varsa valla çok sevinirim
Post automatically merged:

Sanırım fivemde Bilek güreşi oynuyorsun, Auto Hotkey diye bir program vardı oraya E Şeyini atayıp ctrl c ctrl v baya yaptıktan sonra play de ve oyuna geç otomatik tıklıyor
hayır new world de çok mazeme çalıyorlar farm yapmak için lazım makro kullanan var ise zaten o bölgede farm yapmak çok saçma çünkü hiç şansımız olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bu programı denemeni öneririm makro için ideal

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
jitbit macro recorder isimli bir program var kayıt tuşuna bastığın zaman senin bilgisayar üzerindeki kullandığın komutları kopyalıyor mesela klavyede e tuşuna basmak veya mouse hareketlerini kopyalamak gibi kişiselleştirebilirsin tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...