Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
E spor adına güzel bi instgram sayfası açmayı düşünüyorum güncel haberler Ulusal Olarak takım bılgılerı turnuvalar bunları paylaşmak istiyorum öneriniz veya başka Yapabilceğim birşeyler var mıdır?
Günlük en az 1 post paylaşman ve hikayelerde sürekli aktif olman gerekiyor yoksa Instagram algoritması seni diğer kullanıcılara önermiyor dolayısıyla sayfanın hiti düşüyor ve takipçi kazanamıyorsun.
Tüm e spor dallarına hakim olman gerek gerçekten iyi bir sayfa istiyorsan kardeşim. Örneğin sadece fps oyunları değilde fifa pes gibi oyularda da liglere hakim olman gerek
Belli bir oyun üzerinde kalmaman gerek sürekli yayınları izlemelisin veya yayın özetlerine bakıp önemli yerlerini bulman gerekiyor güzel an bulman zor değil çünkü cs valorant rocketleague vb oyunlara bakarak güzel hareket yakalarsın önemli olan bunun editini sağlamak
Hocam her gün post veyahut Story paylaşman gerek. E spor konularını çok iyi takip edip İstatistikleri paylaşman, oyuncu highlight'ları paylaşman senin için çok iyi olacaktır. Ayrıca o anki maçlarda olan güzel bir hareketi kesip hemen Story'inde paylaşman çok iyi olacaktır.
Bence tek başına altından zor kalkarsın bir kaç arkadaş bulup o zaman daha rahat şekilde yapabilecegini ve belirli bir kitleye ulaşacagını düşünuyorumç
İlk önce biraz takipçi toplamak için gt yapabilirsin (algoritma tarafından artık yok sayılsada hala iş görüyor). Biraz kitleye sahip olduktan sonra istatistiklerinden takipçilerinin hangi saatlerde instagram'da daha fazla vakit geçirdiğine bakıp paylaşımlarını buna göre yapabilirsin. Gönderilerinde, gönderinde ki görselden alakasız etiket kullanman instagramın algoritmasından sana eksi(-) puan olarak geri dönecektir ve anasayfa'da postun takipçilerin tarafından 3/1 görüntülenecektir. Biraz bütçen varsa sayfana özgü benim gibi bir sosyal medya uzmanına funnel yazdırabilir, reklam verebilirsin. Renk tonlarına ve logoda altın oranı hesaba katmayı unutma. Bol şans...