E Sporcunun yeni Nickini Ondan Önce Aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Talep edeceğim de beni banlatma riskinden korkuyorum normalde riot benden ismi alamaz da para isteğimi görürse ban yiyebilirim
Para istediğini nereden bilecek ayrıca muj kendi şikayet ederse riota kendi ismini karalar sonuçta bu nicki sen almışsın şuan ismin hakkı sende istesen vermeyebilirsin + olarak riot nickin kullanımını satış yapıldığı için yasaklayabilir şikayet durumunda bu riskide almak istemez diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
3 hafta önce BBL den ayrılan nickinden bbl'i silen Serhat oyun ismiyle Muj#deLy dün Futbolist(FUT) 'a transfer olmuştu bende bugün hesabıma girerken acaba FUT Muj#deLy nicki boşta mıdır diye denemek istedim ve nick boşta çıktı bana geçmiş oldu.Sonra muj'a mail attım yazıştık oradan benden nicki salmamı istedi ama nicki değiştirmem imkansızdı çünkü daha 30 gün bekleme süresi vardı bende riot a ticket attım ama riot benim istediğimi reddetti şuan ne yapmalıyım?
Madem geri verecektin neden aldin :) aldiysan ücret iste, 30 gün sonra verebilirsin.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Yani sana kalmış bir durum. Ücret talep etmek çok yakışa kalır bir durum değil. Salacağını söyle geç, zaten ne kadar yüksek bir ücret talep edebilirsin ki?

Son yaptıgım sey bile olsa bu isi bitirecegim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ücret talep etmeni tavsiye etmem Muj çok içten ve samimi bir oyuncu bedava ver gitsin saten bir hata yapmışsın :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bence 30 gün sonra ona isim hakkını iade etmen daha iyi olur tabiki düşünce sana ait

1
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bence nicki ondan önce aldığını açıkla ona ve takipçilerine :peepo:

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
3 hafta önce BBL den ayrılan nickinden bbl'i silen Serhat oyun ismiyle Muj#deLy dün Futbolist(FUT) 'a transfer olmuştu bende bugün hesabıma girerken acaba FUT Muj#deLy nicki boşta mıdır diye denemek istedim ve nick boşta çıktı bana geçmiş oldu.Sonra muj'a mail attım yazıştık oradan benden nicki salmamı istedi ama nicki değiştirmem imkansızdı çünkü daha 30 gün bekleme süresi vardı bende riot a ticket attım ama riot benim istediğimi reddetti şuan ne yapmalıyım?
bencede ücret iste
Post automatically merged:

yada rp falan isteyebilirsin verirler belki :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Anlık durum

FUT Muj#deLy+Muj#deLy nickini almayı başardım kendisi şuan

FUT MUJ#deLy0 nickini kullanıyor

Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
parasız verme nıckı :) sonuçta sen almışsın artık o nıck senın

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
30 gün bekle nick değiştir eğer adam iyi biriyse değilse hesap skin veya para talep et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...