E-Tab 5 Gapps sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar evde boş boş duran etab5 e sürüm yükseltmesi yapıyım dedim ama yüklenirken hata oluştu. Ne yapıp halledip yüklemeyi başardım ama playstore falan tablette yok. APK indirmeyi denedim ama "bu tür dosyayı açıcak bir uygulama yok" gibi bir hata verdi. İnternetten TWRP kullanarak GAPPS yükliyim dedim ama onu da yüklerken " /sdcard/open_gapps-arm64-7.1-pico-20220215.zip " şeklinde bir hata alıyorum. Farklı sürümleri denedim ama yine aynı hatayı alıyorum nasıl çözebilirim bu sorunu ?

Android sürümü 7.1.2
LineageOS sürümü 14.1

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Bildiğim kadarıyla Gapps paketi de TWRP kısmından yükleniyordu fakat ilk başta yapılıyordu yine de aradan yıllar geçti kesin bilgi değil. Kullandığınız portlanmış android sürümü hata içeriyor olabilir farklı bir android sürümü ile tekrar denemenizi önereceğim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
farklı bir android sürümü kurmanız lazım custom romlarda gapps olmaz yani play store stock roma dönebilirsiniz yada rom kurulumunda twrp ile romdan hemen sonra uygun gappsi kurabilirsiniz.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
sürümle alakalı olabilir biraz daha araştırman lazım gibi geldi kanksım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Android sürümü ve işlemci mimarisine bak. Tab 5'in arm64 değil arm olması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...