E Ticaret [YARDIM]!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba ben bir site açtım bazı hesaplar satıyorum fakat site kodlamakta pek iyi değilim bende bu yüzden wix denilen programı kullandım ve satış yapmak için vip istiyor ve vipde 600 tl yani imkansız! Bu konuda herhangibi bi bilgi sahibi olan veya benimle ortaklık düşünen varsa bana ulaşabilir.Ayrıca paybal kullancaktım oda türkiyede yasaklanmış!
Ne satıldığını da sölim "Sosyal Medya & Oyun Hesapları"!

Flasha kafa atacak kadar çaresizim
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Hesap bilgilerini vs. resim olarak belirt sitenin herhangi bir köşesine 'Satın alım işlemleri için:..........' gibi birşey koy.

Flasha kafa atacak kadar çaresizim
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Aynı zamanda sosyal medya hesaplarını koyarsak müşterilerinle bire bir iletişim kurabilirsin.;)

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Arkadaş o iş bütçe gerekli bir iş anca tel no felan yazarsın whatsaptan iletişime geçerler en fazla diğer türlü biraz zor

Üye
8 HİZMET YILI
Kardeş ücretsiz hosting açma yada goddayden .com domain alıp hostinge bağlama videoları var çok kolay hazır şablonlar var en geç 3 gün içersinde herşeyi öğrenirsin aşşırı kolay

Moderatörün son düzenlenenleri:
Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Ucuz fiyata site kodlayan insanlara güvenme. Saten ucuz fiyata kodlarım, işi biliyorum gibisinden konuşanların çoğu dolandırıcı. Dikkatli ol bu konuda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...