Bizde Boş adam Değiliz Yanii :D
Uzman Üye
Dostlar selamlar. Bir e-ticaret sitesi kursaydınız ne üzerine olurdu ?
mantıklı ama bu biraz zor değil mi sence de ? lezzet,hijyen açısından özellikle şu corona olayından sonra insanlar ön yargılı bakmaz mı ?Yerel bir yemek sitesi sonuçta insanlar sürekli acıkıyor ve oturduğu yerden yemek hazır gelsin ister
dostum hiç sanmıyorum ön yarıgısına çünkü toplumumuz koronodan gördüğümüz gibi hiç umurularında değil adamlar fırsat bulsa dışarı koşuyor ama bizim amacımız küçük yerleşim yerleri mesela yemek******.com(reklam yasak mı bilmiyorum sansürledim) yok ve bu insanı yoruyor google den arayıp numarasını bulucan öyle sipariş vereceksin cidden zulüm. Bölgendeki firmalarla anlaşaksın ve max %10-15 komisyon alıcaksın çünkü satıcıda kâr etsin,birde önemlisi reklam siteye ayırdığın bütçe kadar reklamada vermelisin hatta daha fazlasını bile kısacası bayağı zor karında koca rakipler var ama imkansız değilmantıklı ama bu biraz zor değil mi sence de ? lezzet,hijyen açısından özellikle şu corona olayından sonra insanlar ön yargılı bakmaz mı ?
figüran derken figür oyuncaklarımı diyorsun eğer onu diyorsan düşündüm hatta kendim 3B yazıcı ile değişik ve kaliteli şeyler yapıyım dedim.Ben böyle bir site kurucak olsam figüran üstüne kurarım kendi kendilerini satıyorlar temiz para.
Evet en önemlisi reklam zaten.. zaten bir elektronik üzerine firmam var led aydınlatma fakat bir müşteriye en fazla 2 3 kere satış yaparım diye düşünüyorum benim amacım sürekli satış yapmak yani bir müşteriye sürekli alabileceği şeyler satmak istiyorum ki sirkülasyon olsun. bunu düşüneceğim..dostum hiç sanmıyorum ön yarıgısına çünkü toplumumuz koronodan gördüğümüz gibi hiç umurularında değil adamlar fırsat bulsa dışarı koşuyor ama bizim amacımız küçük yerleşim yerleri mesela yemek******.com(reklam yasak mı bilmiyorum sansürledim) yok ve bu insanı yoruyor google den arayıp numarasını bulucan öyle sipariş vereceksin cidden zulüm. Bölgendeki firmalarla anlaşaksın ve max %10-15 komisyon alıcaksın çünkü satıcıda kâr etsin,birde önemlisi reklam siteye ayırdığın bütçe kadar reklamada vermelisin hatta daha fazlasını bile kısacası bayağı zor karında koca rakipler var ama imkansız değil![]()
Dönemi analiz edip hedef kitleyi ayarladıktan sonra hedef kitlenin ilgisi çekecek maliyeti ucuz fakat karı yüksek olan ufak şeylerDostlar selamlar. Bir e-ticaret sitesi kursaydınız ne üzerine olurdu ?
mesela bir örnek verir misin ?Dönemi analiz edip hedef kitleyi ayarladıktan sonra hedef kitlenin ilgisi çekecek maliyeti ucuz fakat karı yüksek olan ufak şeyler
Örneği biz vermeyelim örnek seni farklı bir yola saptırır eğer yapacaksan. Kendi içine bak , sen hangisine yatkınsın , sana kendi yolunu çizmenin taktiğini verdik. Temeli bu kavramlarla atarak (ve fazlasıyla) güzel bir iş kurabilirsin. Hedefin nedir ne kadar kazanmak istiyorsun bunu bir kağıda yazmesela bir örnek verir misin ?
Sağol dostum aydınlattığın için. Zaten benim bir şirketim var aydınlatma üzerine onun üzerinden gitmeyi planlıyorum fakat çok rekabet var. neden benden alsınlar diye soruyorum kendime bir farkım olmalı ki beni tercih etsinler..Örneği biz vermeyelim örnek seni farklı bir yola saptırır eğer yapacaksan. Kendi içine bak , sen hangisine yatkınsın , sana kendi yolunu çizmenin taktiğini verdik. Temeli bu kavramlarla atarak (ve fazlasıyla) güzel bir iş kurabilirsin. Hedefin nedir ne kadar kazanmak istiyorsun bunu bir kağıda yaz
Ürünleri araştırmadan önce hedef kitleni oluştur ve yaş aralığı kur kendine
Bu yaş aralığını araştırıp en popüler ürünleri kontrol et
Seçtiğin ürün ya da ürünlerin ne kadar fiyata satıldığını araştırıp oluşan fiyat aralığına göre kendi hedefine seni en yaklaştıran ya da hedefini geçecek kadar çok para kazandıran ürünleri tekrardan seçerek az kazançları eleme sistemiyle çıkart.
Ardından bu ürün ya da ürünlerin maliyeti üretimi hakkında ya da al sat yapacaksan çeşitli kaynaklarda fiyat aralıklarını iyice araştır maliyetini öğren ve kazanç hesaplaması yaparak işe başla.
İlk hedef olarak yakın çevreye satış yaptıktan sonra reklam yaparak daha çok müşteriye erişebilir. İsteğe bağlı olarak üretim ya da al sat yaparak paranı katlıyabilirsin
Her işte risk olduğu gibi bu işte de risk var
Reklam senin farkını oluşturacak olandır güzel reklamla çok öne geçebilirsin. Reklam yatırımdır güzel bir yatırım ilgi çekici güzel tasarımlar yaparsan her halükarda öne geçersin diye düşünüyorum yetişkin yaşlı ve genç nesil sosyal medyaya akın etti facebook instadan bir reklamına bakar. Gençler için led revaçta yetişkinleri bilmem ama genç yetişkinler yani 18-25 yaş arası ise daha entel dantel tasarımları seviyor son zamanlarda yine sen daha bilgilisindir aydınlatma şirketi olan sensin ben bilmem ama araştırıp reklamda kullanacağın ürünleri güzel seçer güzel bir slogan ve video ile desteklersen bence bir story reklamında binlerce müşteri yakalayabilirsin sevgilerimleSağol dostum aydınlattığın için. Zaten benim bir şirketim var aydınlatma üzerine onun üzerinden gitmeyi planlıyorum fakat çok rekabet var. neden benden alsınlar diye soruyorum kendime bir farkım olmalı ki beni tercih etsinler..
Evet çok haklısın reklam reklam reklamReklam senin farkını oluşturacak olandır güzel ******** çok öne geçebilirsin. Reklam yatırımdır güzel bir yatırım ilgi çekici güzel tasarımlar yaparsan her halükarda öne geçersin diye düşünüyorum yetişkin yaşlı ve genç nesil sosyal medyaya akın etti facebook instadan bir reklamına bakar. Gençler için led revaçta yetişkinleri bilmem ama genç yetişkinler yani 18-25 yaş arası ise daha entel dantel tasarımları seviyor son zamanlarda yine sen daha bilgilisindir aydınlatma şirketi olan sensin ben bilmem ama araştırıp reklamda kullanacağın ürünleri güzel seçer güzel bir slogan ve video ile desteklersen bence bir story reklamında binlerce müşteri yakalayabilirsin sevgilerimle
düşük bütce yüksek kazancak olması gerek bu biraz zor :/Bilgisayarlara iyi bir yatırım olacağına inanıyorum, giderek daha fazla insan teknoloji arıyor
düşük bütce yüksek kazancak zor :/Telefon tablet. Tabi zor bunları yönetmek
Evet mantıklı aslında şu sıralar oversize t-shirtler fazlasıyla moda. fakat güzel bir baskı ve yenilikçi baskı olmaz ise fazla iş yapmaz gibi duruyorBUTİK olurdu saçma sapan reklam verirdim sloganda şeffaf kargo ile kapıda ödeme felan