İlk aracın mı? Eğer ilk aracınsa hocam BMW'ye nasıl bakarsanız öyle tepki verir. Yani daha önceki sahipleri aracı düzgün kullanmamışsa yüksek ihtimal ilk 2-3 ay içinde sanayiye gitmiş olursunuz. Ama 250 bin kilometre devirmiş bir araçta olsa kullanıcısı iyiyse sürekli bakımlarını yaptırmışsa ve sizde aldıktan sonra aynı şekilde bakarsanız tabii ki bir sorun çıkması zor. Bir de bu işler şansa bakıyor. Bizimkiler egea aldı. 0 olmasına rağmen ve çok iyi kullanmamıza rağmen fabrikadan kaynaklı bir problemi varmış. Şu an onunla uğraşıyoruz. Yani ilk araban olursa da çok güzel olur ki BMW ile araba hayatına geçen birisi kolay kolay üzülmez.Arkadaşlar malum zamlar , çip krizleri , vergiler , kur derken araba fiyatları uçtu gitti benim de elimde 300-350bin civarı nakit var şöyle az değişenli düzgün kondisyonda bir bmw e46 düşünüyorum 3.25-3.28 daha önce kullanan deneyimi olan varsa bana bilgi verebilir mi?
hocam yaşadığım yer dağlık bayır bir yer bu yüzden motor hacmini büyük tutmam yada turbo dizel bir araba almam gerekiyorKim ne derse desin Bmw sanayi seven arabadır. Ama verdiği tatmin edici hisler herzaman yapılan masrafın önüne geçer..
E46 Temizini bu piyasada bulmak çok çok zor bir iş açıkcası.. Sabırla aramanız gerek..
Hız tutkunuz yanlama v.s amacınız yoksa eğer sadece görüntüsünden ötürü alıyorsanız bebek yüz veya normal 3,16i öneririm. Çok fazla yıpranmamış araçlar düşük hacimli motorlarda..
evet hocam ilk aracım üstüne biraz daha koyup 1.4 egea almayı bende düşünmüştüm ama çekiş sorun olacağı için çok üstünde durmadımİlk aracın mı? Eğer ilk aracınsa hocam BMW'ye nasıl bakarsanız öyle tepki verir. Yani daha önceki sahipleri aracı düzgün kullanmamışsa yüksek ihtimal ilk 2-3 ay içinde sanayiye gitmiş olursunuz. Ama 250 bin kilometre devirmiş bir araçta olsa kullanıcısı iyiyse sürekli bakımlarını yaptırmışsa ve sizde aldıktan sonra aynı şekilde bakarsanız tabii ki bir sorun çıkması zor. Bir de bu işler şansa bakıyor. Bizimkiler egea aldı. 0 olmasına rağmen ve çok iyi kullanmamıza rağmen fabrikadan kaynaklı bir problemi varmış. Şu an onunla uğraşıyoruz. Yani ilk araban olursa da çok güzel olur ki BMW ile araba hayatına geçen birisi kolay kolay üzülmez.
BMW değil de Mercedes falan alsan? BMWnin adı çıktı knk arabayı sürmeden sanayiye götürüyor seni... bir tanıdığımın aracı galeride beklerken şanzımanı arızalanmıştıArkadaşlar malum zamlar , çip krizleri , vergiler , kur derken araba fiyatları uçtu gitti benim de elimde 300-350bin civarı nakit var şöyle az değişenli düzgün kondisyonda bir bmw e46 düşünüyorum 3.25-3.28 daha önce kullanan deneyimi olan varsa bana bilgi verebilir mi?
hocam o civarlarda merso bulmak çok zor 90 modele falan yazıyorlar bu fiyatları onuda anlamış değilimBMW değil de Mercedes falan alsan? BMWnin adı çıktı knk arabayı sürmeden sanayiye götürüyor seni... bir tanıdığımın aracı galeride beklerken şanzımanı arızalanmıştıdikkat et derim
malesef orası da öyle lakin dediğim gibi yada başka modellere bakmalısın daha uzun ömürlü Passat tarzı falan...hocam o civarlarda merso bulmak çok zor 90 modele falan yazıyorlar bu fiyatları onuda anlamış değilim
Arabanın geçmişi çok önemli hocam siz ne oldugunu bildiğiniz bir araba almışsınız keşke benimde yakın çevremde sahip olup satmak isteyen olsaydı o zaman gözüm kapalı alabilirdim, umarım iyisi denk gelirAlacağın araca bağlı dostum. Ben arkadaşımdan 328i cabrio aldım beni hiç üzmedi. Benden özenen bir başka arkadaşım gidip sormadan iş yaparak aldı. 3 ay içerisinde 5 kez yolda kaldı. Zar zor yaptırdı sattı. Bu arabalar yaşlı olduğu için sıkıntılı olan düşman başına... İyi bakılmış bi tane alırsan gerçekten memnun ediyor. Alacağın kişinin nasıl kullandığına bağlı bir durum. Ama iyisine denk geldiğin durumda keyifle kullanacağın bir araç. Çıktığın fiyat bandı ortalama kondisyondaki bi e46 almana yeter. Ama dediğim gibi biraz şans. Umarım seni üzmeyecek bir araç alırsın dostum.
Aynen öyle, umarım dostum..Arabanın geçmişi çok önemli hocam siz ne oldugunu bildiğiniz bir araba almışsınız keşke benimde yakın çevremde sahip olup satmak isteyen olsaydı o zaman gözüm kapalı alabilirdim, umarım iyisi denk gelir
Sanayi konusunda katılmıyorum Belki eski nesiller sorunludur bunu bilemiyorum fakat 1,5 yıl 320D F30 kullanmış biri olarak araca zamanında bakım yaparsanız sorun çıkartmaz.Sözüm meclisten dışarı aracı hayvan gibi kullanırsanız her araç sanayiyi sever.Kim ne derse desin Bmw sanayi seven arabadır. Ama verdiği tatmin edici hisler herzaman yapılan masrafın önüne geçer..
E46 Temizini bu piyasada bulmak çok çok zor bir iş açıkcası.. Sabırla aramanız gerek..
Hız tutkunuz yanlama v.s amacınız yoksa eğer sadece görüntüsünden ötürü alıyorsanız bebek yüz veya normal 3,16i öneririm. Çok fazla yıpranmamış araçlar düşük hacimli motorlarda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?