E46 Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar malum zamlar , çip krizleri , vergiler , kur derken araba fiyatları uçtu gitti benim de elimde 300-350bin civarı nakit var şöyle az değişenli düzgün kondisyonda bir bmw e46 düşünüyorum 3.25-3.28 daha önce kullanan deneyimi olan varsa bana bilgi verebilir mi?

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kim ne derse desin Bmw sanayi seven arabadır. Ama verdiği tatmin edici hisler herzaman yapılan masrafın önüne geçer..
E46 Temizini bu piyasada bulmak çok çok zor bir iş açıkcası.. Sabırla aramanız gerek..

Hız tutkunuz yanlama v.s amacınız yoksa eğer sadece görüntüsünden ötürü alıyorsanız bebek yüz veya normal 3,16i öneririm. Çok fazla yıpranmamış araçlar düşük hacimli motorlarda..

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Benden sana tavsiye yaza kadar bekle fiyatlar belki duser ve BMW yerine Baska bir araçda bakabilirsin

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar malum zamlar , çip krizleri , vergiler , kur derken araba fiyatları uçtu gitti benim de elimde 300-350bin civarı nakit var şöyle az değişenli düzgün kondisyonda bir bmw e46 düşünüyorum 3.25-3.28 daha önce kullanan deneyimi olan varsa bana bilgi verebilir mi?
İlk aracın mı? Eğer ilk aracınsa hocam BMW'ye nasıl bakarsanız öyle tepki verir. Yani daha önceki sahipleri aracı düzgün kullanmamışsa yüksek ihtimal ilk 2-3 ay içinde sanayiye gitmiş olursunuz. Ama 250 bin kilometre devirmiş bir araçta olsa kullanıcısı iyiyse sürekli bakımlarını yaptırmışsa ve sizde aldıktan sonra aynı şekilde bakarsanız tabii ki bir sorun çıkması zor. Bir de bu işler şansa bakıyor. Bizimkiler egea aldı. 0 olmasına rağmen ve çok iyi kullanmamıza rağmen fabrikadan kaynaklı bir problemi varmış. Şu an onunla uğraşıyoruz. Yani ilk araban olursa da çok güzel olur ki BMW ile araba hayatına geçen birisi kolay kolay üzülmez.

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk paranı sakla seçim yaklaşıyor baya bi düşer her gün fiyatları kontrol et

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Seçim geliyor diye fiyatlar baya düşer ona göre al

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Alacağın araca bağlı dostum. Ben arkadaşımdan 328i cabrio aldım beni hiç üzmedi. Benden özenen bir başka arkadaşım gidip sormadan iş yaparak aldı. 3 ay içerisinde 5 kez yolda kaldı. Zar zor yaptırdı sattı. Bu arabalar yaşlı olduğu için sıkıntılı olan düşman başına... İyi bakılmış bi tane alırsan gerçekten memnun ediyor. Alacağın kişinin nasıl kullandığına bağlı bir durum. Ama iyisine denk geldiğin durumda keyifle kullanacağın bir araç. Çıktığın fiyat bandı ortalama kondisyondaki bi e46 almana yeter. Ama dediğim gibi biraz şans. Umarım seni üzmeyecek bir araç alırsın dostum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kim ne derse desin Bmw sanayi seven arabadır. Ama verdiği tatmin edici hisler herzaman yapılan masrafın önüne geçer..
E46 Temizini bu piyasada bulmak çok çok zor bir iş açıkcası.. Sabırla aramanız gerek..

Hız tutkunuz yanlama v.s amacınız yoksa eğer sadece görüntüsünden ötürü alıyorsanız bebek yüz veya normal 3,16i öneririm. Çok fazla yıpranmamış araçlar düşük hacimli motorlarda..
hocam yaşadığım yer dağlık bayır bir yer bu yüzden motor hacmini büyük tutmam yada turbo dizel bir araba almam gerekiyor
Post automatically merged:

İlk aracın mı? Eğer ilk aracınsa hocam BMW'ye nasıl bakarsanız öyle tepki verir. Yani daha önceki sahipleri aracı düzgün kullanmamışsa yüksek ihtimal ilk 2-3 ay içinde sanayiye gitmiş olursunuz. Ama 250 bin kilometre devirmiş bir araçta olsa kullanıcısı iyiyse sürekli bakımlarını yaptırmışsa ve sizde aldıktan sonra aynı şekilde bakarsanız tabii ki bir sorun çıkması zor. Bir de bu işler şansa bakıyor. Bizimkiler egea aldı. 0 olmasına rağmen ve çok iyi kullanmamıza rağmen fabrikadan kaynaklı bir problemi varmış. Şu an onunla uğraşıyoruz. Yani ilk araban olursa da çok güzel olur ki BMW ile araba hayatına geçen birisi kolay kolay üzülmez.
evet hocam ilk aracım üstüne biraz daha koyup 1.4 egea almayı bende düşünmüştüm ama çekiş sorun olacağı için çok üstünde durmadım

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
BMW değil de Mercedes falan alsan? BMWnin adı çıktı knk arabayı sürmeden sanayiye götürüyor seni... bir tanıdığımın aracı galeride beklerken şanzımanı arızalanmıştı:D dikkat et derim

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
BMW değil de Mercedes falan alsan? BMWnin adı çıktı knk arabayı sürmeden sanayiye götürüyor seni... bir tanıdığımın aracı galeride beklerken şanzımanı arızalanmıştı:D dikkat et derim
hocam o civarlarda merso bulmak çok zor 90 modele falan yazıyorlar bu fiyatları onuda anlamış değilim

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
hocam o civarlarda merso bulmak çok zor 90 modele falan yazıyorlar bu fiyatları onuda anlamış değilim
malesef orası da öyle lakin dediğim gibi yada başka modellere bakmalısın daha uzun ömürlü Passat tarzı falan...

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Alacağın araca bağlı dostum. Ben arkadaşımdan 328i cabrio aldım beni hiç üzmedi. Benden özenen bir başka arkadaşım gidip sormadan iş yaparak aldı. 3 ay içerisinde 5 kez yolda kaldı. Zar zor yaptırdı sattı. Bu arabalar yaşlı olduğu için sıkıntılı olan düşman başına... İyi bakılmış bi tane alırsan gerçekten memnun ediyor. Alacağın kişinin nasıl kullandığına bağlı bir durum. Ama iyisine denk geldiğin durumda keyifle kullanacağın bir araç. Çıktığın fiyat bandı ortalama kondisyondaki bi e46 almana yeter. Ama dediğim gibi biraz şans. Umarım seni üzmeyecek bir araç alırsın dostum.
Arabanın geçmişi çok önemli hocam siz ne oldugunu bildiğiniz bir araba almışsınız keşke benimde yakın çevremde sahip olup satmak isteyen olsaydı o zaman gözüm kapalı alabilirdim, umarım iyisi denk gelir

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Arabanın geçmişi çok önemli hocam siz ne oldugunu bildiğiniz bir araba almışsınız keşke benimde yakın çevremde sahip olup satmak isteyen olsaydı o zaman gözüm kapalı alabilirdim, umarım iyisi denk gelir
Aynen öyle, umarım dostum..

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
3.25 veya 3.28 modelini düşünüyorsanız, bu modellerin 6 silindirli motorlara sahip olduğunu belirtmeliyim. Bu motorlar, genellikle iyi bir performans ve sürüş keyfi sunarlar. Ancak, bu arabaların yaşlandıkça bazı sorunları ortaya çıkabilir. Örneğin, BMW'nin E46 modelinde yaygın bir sorun olan arka süspansiyon elemanlarının ömrü sınırlıdır ve zamanla değiştirilmesi gerekebilir.
Ayrıca, ikinci el bir araç satın alırken, aracın bakım geçmişi, hasar kaydı, kilometresi ve diğer faktörler gibi birçok detayı kontrol etmek önemlidir. Bu nedenle, aracın önceden bir kullanıcısı varsa, araç hakkında ayrıntılı bir inceleme yapmanız ve bir test sürüşü yapmanızı öneririm.

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Mevcut araba piyasasında gezinmek zor ama bütçenizin iyi olduğunu söylemek güzel. İhtiyaçlarınızı ve beklentilerinizi karşılayacak mükemmel BMW E46'yı bulmanızı umuyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bir süre biriktirip beklemek en iyisi gibi sabırlı ol kanka

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
E46'yı görür görmez damladım. 350k'ya bulabilirsen şanslısın demektir. En son fiyatlarına baktığımda 2019 Mustang'den daha pahalıydı..

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
E46 kasa efsane kasa aralarına girer ama temiz güzel kondisyonda yakalaman çok zor 350k ya filan toplusunu bulman zor açıkcası sarı siteyi takip et sürekli

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI

Sanayi konusunda katılmıyorum Belki eski nesiller sorunludur bunu bilemiyorum fakat 1,5 yıl 320D F30 kullanmış biri olarak araca zamanında bakım yaparsanız sorun çıkartmaz.Sözüm meclisten dışarı aracı hayvan gibi kullanırsanız her araç sanayiyi sever.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...