Haber EA FC 25 Çıkış Tarihi Sızdırıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1337
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
:yazı:

EA Sports'un FIFA lisansı sona erdikten sonra geliştirdiği ikinci futbol oyunu olan EA FC 25 çıkış tarihi sızdırıldı. Güvenilir kaynaklar
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
göre, oyun 27 Eylül'de piyasaya sürülecek. EA FC 25, Standart ve Ultimate Edition olmak üzere iki farklı sürümle oyuncuların karşısına çıkacak. Ultimate Edition'ı ön sipariş verenler, yedi gün sürecek olan bir erken erişim döneminden yararlanabilecekler.​

EA FC 25 Çıkış Tarihi Sızdırıldı: Uzun 'Erken Erişim' Dönemi Bekleniyor​

image (6).png

Oyunun Standart Sürümü 69.99 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulurken, Ultimate Edition ise 99.99 dolara mal olacak. EA Play üyeleri, her zamanki gibi oyunun erken erişim süresince 10 saatlik bir deneme sürümüne erişim hakkı kazanacaklar.

EA FC 25'in, Xbox Series X|S, PlayStation 5, PC ile birlikte eski nesil Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Pro Clubs ve Ultimate Team modlarında çeşitli değişikliklerin olacağına dair söylentiler var.​

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
2.5 aya yakın var traileri gelse biraz rahat bekleriz teşekkürler bilgi için

zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Benim gibi multiplayerını çok oynamayan oyuncular için kariyer modlarına umarım artık yenilikler getirirler. Alex Hunter misali bir mod çok iyi gider. Sıkıldık artık tekdüzelikten.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Pes i bitirdiler bizi de zorla fifacı yapacaklar hala pes21 oynuyorum

Üye
1 HİZMET YILI
else biraz rahat bekleriz teşekkürler ifacı yapacaklar hala pes21 oynuyorum oyuncular için kariyer modlarına umarım artık yenilikler getirirler?

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Ben hâlen pes 2016 oynuyorum yenilerinden daha zevkli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...