EA - Origin hesabım kapanmış mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Giriş yapamıyorum şifre yenile veya kod gönder dediğim de epostamın da değiştiğini görüyoruz ss de hesabım kapatılmış mı ? BF1 hilesi kullanıyordum epeyde oynadım 90 LVL olmuştum

Ekli dosyalar

• ewwe.PNG
    ewwe.PNG
    9.4 KB · Görüntüleme: 40
  • xcxcxc.PNG
    xcxcxc.PNG
    6.5 KB · Görüntüleme: 43
Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Giriş yapamıyorum şifre yenile veya kod gönder dediğim de epostamın da değiştiğini görüyoruz ss de hesabım kapatılmış mı ? BF1 hilesi kullanıyordum epeyde oynadım 90 LVL olmuştum
Hesabınız silinmiş olsaydı doğrulama kodu gelmezdi,birisi hesabınızı çalmış olabilir. eğer satın almış olduğunuz bir oyunun yada oyun içi içeriğin e-faturasını bulup desteğe ticket atarsanız ve hesabın sana olduğuna dair e-faturaları atarsanız hesabı geri alabilirsiniz.

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hesabınız silinmiş olsaydı doğrulama kodu gelmezdi,birisi hesabınızı çalmış olabilir. eğer satın almış olduğunuz bir oyunun yada oyun içi içeriğin e-faturasını bulup desteğe ticket atarsanız ve hesabın sana olduğuna dair e-faturaları atarsanız hesabı geri alabilirsiniz.
Anladım o zaman bir ticket atayım teşekkürler.

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
hesap çalınmış, satın alım falan yaptıysan desteğe kartın son 4 hanesi ad soyad adres ilk eposta gibi bilgileri verip geri alabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
knk hesabın kapansa giriş yapmayı denediğin anda böyle bi hesap yok vs. gibisinden bildirim gelirdi ama sana kod yollamış kodu onaylarsan giriş yapabilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
hesap silinmemiş çalınmış olabilir ticket atıp geri alabilirsiniz

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hesap çalınmış, satın alım falan yaptıysan desteğe kartın son 4 hanesi ad soyad adres ilk eposta gibi bilgileri verip geri alabilirsin
en son prime almıştım 2 ay önce ama eposta olarak bulamadım bilgileri. ticket attım bakalım
Post automatically merged:

knk hesabın kapansa giriş yapmayı denediğin anda böyle bi hesap yok vs. gibisinden bildirim gelirdi ama sana kod yollamış kodu onaylarsan giriş yapabilirsin
kod gönderdiği hesabın epostasına baksana knk benim değil birinicisi ikincisi sanki EA kapamış gibi epostayı okusana fotoğrafta disabled.ea falan

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hesabına bir başkası erişmiş muhtemelen değiştirmiş olabilirler.

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
klasik ea asla düzeltemediler şu sorunu.

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
klasik ea asla düzeltemediler şu sorunu.
valla EA sorunu mu benim sorunum mu yoksa ikisi de değil hesap mı çalınmış anlamadım ama yapacak bir şey yok gibi... nereye ticket atacağım onnu bile çözemedim daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...