hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Hesabınız silinmiş olsaydı doğrulama kodu gelmezdi,birisi hesabınızı çalmış olabilir. eğer satın almış olduğunuz bir oyunun yada oyun içi içeriğin e-faturasını bulup desteğe ticket atarsanız ve hesabın sana olduğuna dair e-faturaları atarsanız hesabı geri alabilirsiniz.Giriş yapamıyorum şifre yenile veya kod gönder dediğim de epostamın da değiştiğini görüyoruz ss de hesabım kapatılmış mı ? BF1 hilesi kullanıyordum epeyde oynadım 90 LVL olmuştum
Anladım o zaman bir ticket atayım teşekkürler.Hesabınız silinmiş olsaydı doğrulama kodu gelmezdi,birisi hesabınızı çalmış olabilir. eğer satın almış olduğunuz bir oyunun yada oyun içi içeriğin e-faturasını bulup desteğe ticket atarsanız ve hesabın sana olduğuna dair e-faturaları atarsanız hesabı geri alabilirsiniz.
hesap çalınmış, satın alım falan yaptıysan desteğe kartın son 4 hanesi ad soyad adres ilk eposta gibi bilgileri verip geri alabilirsinGiriş yapamıyorum şifre yenile veya kod gönder dediğim de epostamın da değiştiğini görüyoruz ss de hesabım kapatılmış mı ? BF1 hilesi kullanıyordum epeyde oynadım 90 LVL olmuştum
en son prime almıştım 2 ay önce ama eposta olarak bulamadım bilgileri. ticket attım bakalımhesap çalınmış, satın alım falan yaptıysan desteğe kartın son 4 hanesi ad soyad adres ilk eposta gibi bilgileri verip geri alabilirsin
kod gönderdiği hesabın epostasına baksana knk benim değil birinicisi ikincisi sanki EA kapamış gibi epostayı okusana fotoğrafta disabled.ea falanknk hesabın kapansa giriş yapmayı denediğin anda böyle bi hesap yok vs. gibisinden bildirim gelirdi ama sana kod yollamış kodu onaylarsan giriş yapabilirsin
valla EA sorunu mu benim sorunum mu yoksa ikisi de değil hesap mı çalınmış anlamadım ama yapacak bir şey yok gibi... nereye ticket atacağım onnu bile çözemedim dahaklasik ea asla düzeltemediler şu sorunu.