Haber EA Sports FC 25, Fenerbahçe ve Galatasaray ile Ortaklık Kurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1337
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI

Electronic Arts, büyük merakla beklenen yeni futbol oyunu EA Sports FC 25’i geçtiğimiz günlerde resmen duyurmuş ve ilk fragmanı bizlerle buluşturmuştu. Şimdi ise FC 25 hakkında ülkemizdeki oyunseverleri mutlu edecek bir gelişme yaşandı.

EA tarafından yapılan açıklamaya göre Electronic Arts, Türkiye’nin en büyük takımlarından Fenerbahçe ve Galatasaray ile iş birliğine gitti.

Şirket tarafından yapılan açıklamada, hem Galatasaray hem Fenerbahçe ile yapılan ortaklığın takımların taraftarları olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki oyunculara ve futbolseverlere eşsiz bir EA Sports FC25 deneyimi yaşatacağı ifade edildi. Taraftarların EA Sports FC 25’teki yeni özelliklerin tadını çıkararak kulüpleriyle aralarındaki bağı güçlendirebilecekleri de eklendi.

Electronic Arts, her iki takımla da yapılan ortaklık hakkında başka bilgi paylaşmadı. Detayların önümüzdeki dönemde açıklanacağı belirtildi. Yani taraftarların gerçekleştirilecek ortak aktivasyonlar ve heyecan verici gelişmeleri beklemesi gerekiyor. Ancak her iki takımın da stadyumları ve oyuncu yüzleri gibi şeylerin ortaklık kapsamında karşımıza çıkacağını şimdiden söyleyebiliriz.

zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Çok iyi haber. Ama tanıtımların ikisinde de Türk oyuncuların yüzü öcü gibi... Biraz daha özen beklerdim açıkçası. Buna da şükür diyelim

1337
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Çok iyi haber. Ama tanıtımların ikisinde de Türk oyuncuların yüzü öcü gibi... Biraz daha özen beklerdim açıkçası. Buna da şükür diyelim
Bazı oyuncu yüzleri beni de hayal kırıklığına uğrattı malesef. Ama genede heyecanlandırdı bakalım, artı olarak stadyumları da ekliceklermiş her iki takımın ilk kez fifa da Rams Parkı görücez

Üye
1 HİZMET YILI
22 nin grafikleri çok ii ama ya burda Türkler biraz haydaara benzemiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...