İnceleme EA Sports FC 25’in Kapak Yıldızı Jude Bellingham!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1337
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI

Real Madrid’de forma giyen İngiliz futbolcu Jude Bellingham’ın EA Sports FC 25'in kapak yıldızı olacağı iddiasını daha önce sizlerle paylaşmıştık. Geçtiğimiz günlerde oyunun Ultimate Sürüm kapağını paylaşan Electronic Arts, şimdi de Standart Sürüm’ün kapağını süsleyecek ismi duyurdu. O isim, yakın zaman önce ortaya çıktığı üzere Bellingham oldu.

21 yaşındaki orta saha, bir EA Sports futbol oyununda yer alan en genç kapak yıldızı olarak tarihe geçti. Nisan ayında El Clásico’da çekilen EA Sports FC 25 Standard Edition kapağı, Bellingham’ın Bernabéu’da kendi seyircisi önünde maçı kazandıran golü attıktan sonra meşhur Belligol kutlamasında verdiği pozun ikonik görüntüsü kullanılarak oluşturuldu.

EA FC 25 Kapak Yıldızı Bellingham Olarak Açıklandı​

EA Sports FC Marka Başkan Yardımcısı David Jackson, “Kendini dünya sahnesinde gösterdiği andan itibaren Jude, kulüp için her şeyini vermenin ne anlama geldiğini örnekledi. Hem kulübü hem de ülkesi için gösterdiği performanslar ve futbol taraftarları için özel anlar yaratma konusundaki inanılmaz yeteneği, onun gerçek bir jenerasyon yeteneği olarak statüsünü sağlamlaştırdı” dedi.

Yıldız futbolcunun EA Sports FC için mükemmel bir elçi olduğunu belirten Jackson, “Üründen platforma ve futbol, kültür ve eğlencenin kesiştiği noktada sporun ötesine geçerken kendisi, geleceğimizle güçlü bir şekilde örtüşüyor ve onu bu yılın EA Sports FC kapak yıldızı olarak ağırlamaktan heyecan duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Jude Bellingham ise çocukken kurduğu bir hayalin gerçek olduğunu söyleyerek, “Çocukken bu oyunu hep kardeşimle oynardım ve bir gün kapakta yer almanın ne kadar inanılmaz olacağını hep düşünmüşümdür. Yıllar boyunca kapakta yer alan pek çok ikonik oyuncu oldu ve 2011’den bu yana bu onura layık görülen en yeni İngiliz oyuncu olduğum için çok mutluyum. Ayrıca Ultimate Edition’ın kapağında Beckham, Bonmatí, Buffon ve Zidane gibi oyunun gerçek efsaneleriyle birlikte yer almaktan büyük onur duyuyorum” dedi.

EA Sports FC 25 Tanıtım Fragmanı​

Bugün saat 19.00’da YouTube’da yayımlanacak olan resmi EA Sports FC 25 tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

zulme karşı mukavemet!
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Tanıtım videosunda Galatasaray - Fenerbahçe derbisini de araya sıkıştırmaları hoş olmuş açıkçası. Umarım kariyer moduna daha fazla yenilik getirirler.

Üye
1 HİZMET YILI
Bilemedim ya ben yine 22 hayranı olarak kaldım

Bende orginal forması var ama imza eksik dhsjshsbsjsxj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...