EAC Appeal ban açılır mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/external-rust-script-macro-2023.280681/bu konudaki markoyu merak ettim 1 dakika kadar açık kaldı ateş bile etmedim sonra ban yemiyeyim diye oyunu kapatıp rar dosyasınıda sildim. Normal oynarken gamebanned dedi steamdan kontrol ettiğimde eac banı yemişim. Konuda nekadar Undetected yazsada. Eac ban appeal yolladım rust için açılma ihtimali var mı ? hwid ban mı yemişimdir yoksa hesap kurup rust alıp oynayabilir miyim

Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hwid ban yemişsinizdir hile kullanımına bağlı olarak , spoofer kullanarak kaldırabılırsınız, dilerseniz konuma bakabılırsınız.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ben daha öncesinde denedim açılmadı tekrar denemekte fayda var

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Açılmıyor diye biliyorum. Benim açılmadı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
EAC için forumda spoofer mevcut onu kullanmayı deneyebilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bende yemiştim açılmıyordu hiçbir türlü

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
spooferın varsa kaldırırsın çok rahat veya manuel spoof

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
ben yediğimde benim EAC ban olayını zaten 6 yılda bir attıkları için

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
benimkisi açıldı biraz beklemen lazım müşteri hizmetlerine yazarsan ulaşırsan onlar sana yardımcı olur zaten ama fazla belli etme derim bi dahakine kalıcı ban yersin
Post automatically merged:

Hwid ban yemişsinizdir hile kullanımına bağlı olarak , spoofer kullanarak kaldırabılırsınız, dilerseniz konuma bakabılırsınız.
bende onu anlatıryorum benbde ban yemiştim yt sorunlar var aynı şekilde adım adım gösteriyorlar bi göz atsalar sevinicem

bende onu anlatıryorum benbde ban yemiştim yt sorunlar var aynı şekilde adım adım gösteriyorlar bi göz atsalar sevinicem

Üye
2 HİZMET YILI
müşteri hizmetleri diye bir bölüm bulamadım
benimkisi açıldı biraz beklemen lazım müşteri hizmetlerine yazarsan ulaşırsan onlar sana yardımcı olur zaten ama fazla belli etme derim bi dahakine kalıcı ban yersin

rustta hwid ban kaldırmak için DMI EDIT ve MAC değiştirici kullandım. Birde ssdnin idsini değiştirdim. Normal şartlarda hwid ban yemiş olsam 2. hesabım bunları yaptıktan sonra ban yermiydi ? bunlar yapılı halde 2. hesabım ban yemedi 2.5 saattir oynuyorum. Hwid ban yemedim mi yoksa yaptıklarım mı işey yaradı öğrenmek istiyorum

spooferın varsa kaldırırsın çok rahat veya manuel spoof
manuel spoof nasıl yapabilirim

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Spoof yapıp yeni bi hesap kullanmalısın o hesabı geri kurtarman çok mümkün değil gibi duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...