ben denediğimde tekte açıldı ama sen bilirsinBen daha öncesinde denedim açılmadı tekrar denemekte fayda var
benimkisi açıldı biraz beklemen lazım müşteri hizmetlerine yazarsan ulaşırsan onlar sana yardımcı olur zaten ama fazla belli etme derim bi dahakine kalıcı ban yersinbenim açılmadı
bende onu anlatıryorum benbde ban yemiştim yt sorunlar var aynı şekilde adım adım gösteriyorlar bi göz atsalar sevinicemHwid ban yemişsinizdir hile kullanımına bağlı olarak , spoofer kullanarak kaldırabılırsınız, dilerseniz konuma bakabılırsınız.
bende onu anlatıryorum benbde ban yemiştim yt sorunlar var aynı şekilde adım adım gösteriyorlar bi göz atsalar sevinicemHwid ban yemişsinizdir hile kullanımına bağlı olarak , spoofer kullanarak kaldırabılırsınız, dilerseniz konuma bakabılırsınız.
rustta hwid ban kaldırmak için DMI EDIT ve MAC değiştirici kullandım. Birde ssdnin idsini değiştirdim. Normal şartlarda hwid ban yemiş olsam 2. hesabım bunları yaptıktan sonra ban yermiydi ? bunlar yapılı halde 2. hesabım ban yemedi 2.5 saattir oynuyorum. Hwid ban yemedim mi yoksa yaptıklarım mı işey yaradı öğrenmek istiyorumbenimkisi açıldı biraz beklemen lazım müşteri hizmetlerine yazarsan ulaşırsan onlar sana yardımcı olur zaten ama fazla belli etme derim bi dahakine kalıcı ban yersin
Post automatically merged:
bende onu anlatıryorum benbde ban yemiştim yt sorunlar var aynı şekilde adım adım gösteriyorlar bi göz atsalar sevinicem
Post automatically merged:
bende onu anlatıryorum benbde ban yemiştim yt sorunlar var aynı şekilde adım adım gösteriyorlar bi göz atsalar sevinicem
manuel spoof nasıl yapabilirimspooferın varsa kaldırırsın çok rahat veya manuel spoof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?