EAFC 24 Ping ve Input Delay sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bir kaç gündür arkadaşlarımla EAFC 24'ün clubs modunu oynuyorum.

Arkadaşlarımda bi sıkıntı yokken benim oyunumda sürekli bir input delay yani bastığım tuşların geç algılanması yüzünden istediğim hareketleri yapamıyorum ve oyun zevkim yok oluyor. Ekranımın üstünde maç boyunca duran ve hiç gitmeyen sarı ping ikonu var. Aynısı arkadaşlarımdada gözüküyor fakat onlarda bir sorun olmuyor.

EA'in sunucularının çok kötü olduğunu biliyorum fakat EAFC 24 dışında hiçbir oyunda bu sorunla karşılaşmıyorum ve internete kablolu bağlanıyorum. Neden bu benim başıma geliyor ve bunun çözümü nedir?

𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Merhaba, ayarları otomatik yapıp FPS'i 60'a sabitleyip dener misin

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba, ayarları otomatik yapıp FPS'i 60'a sabitleyip dener misin
Denedim fakat sorun devam ediyor.. Sunucularda bi sıkıntı var biliyorum fakat arkadaşlarımda bana olduğu kadar çok olmuyor sebebinide çözemiyorum arkadaşımla aynı interneti kullanıyoruz ve kablolu bağlanıyorum fakat onlarda daha az olurken bende bazen oyunu oynatmıyor karakter kendi kendine gitmeye başlıyor.
Önerin için teşekkür ederim.

𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Eğer kablosuz internet kullanıyorsan kablolu bağlantı dene birde bu şekilde daha iyi sonuç alabilirsin.
Denedim fakat sorun devam ediyor.. Sunucularda bi sıkıntı var biliyorum fakat arkadaşlarımda bana olduğu kadar çok olmuyor sebebinide çözemiyorum arkadaşımla aynı interneti kullanıyoruz ve kablolu bağlanıyorum fakat onlarda daha az olurken bende bazen oyunu oynatmıyor karakter kendi kendine gitmeye başlıyor.
Önerin için teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...